Başka biyerde satıldığını görmedim güzel bir indirim ama şişirme fiyat ta olabilir
Çıtırından haklı yorumOLED TV alınıyor o paraya.
Fazla düşünmemek lazım canları saolsunadam elma paylaşmış o paraya armut alınır demişler biri de çıkmış haklısın demiş
şaka gibisiniz yeminle
bu fiyata 100 inç oled tv önerir misin lütfen? biraz mantıklı yorum yapın bunu alacak adam zaten evine büyük ekran sinema için alıyor, ikiside farklı işlerin cihazı ayrıca ben bunu alır kamptada kullanırım giderim yazlıktada kullanırım sen 100 inç televizyonunu çantana atabilir misin?OLED TV alınıyor o paraya.
Özellikle "zamanında" projeksiyon sahibi olup tüm teknolojilerin aynı kalacağını düşünerek yapılan yorumlara istinaden bir kıyas örneği de ben vereyim; kırmızı led de led (Light Emitted Diode) mavi led de led (Mi acaba)...
Mavi LED'in daha geniş bir öyküsünü şu belgeselde izleyebilirsin :Özellikle "zamanında" projeksiyon sahibi olup tüm teknolojilerin aynı kalacağını düşünerek yapılan yorumlara istinaden bir kıyas örneği de ben vereyim; kırmızı led de led (Light Emitted Diode) mavi led de led (Mi acaba)...
100 inç projeksiyonda her piksel OLED pikseli gibi tekil mi? Küçücük "frame" den o da tam 4K mı tartışılır , projekte ediyor işte duvara. 1400$ a 55 inç, biraz daha farkla 65 inç OLED TV var.bu fiyata 100 inç oled tv önerir misin lütfen? biraz mantıklı yorum yapın bunu alacak adam zaten evine büyük ekran sinema için alıyor, ikiside farklı işlerin cihazı ayrıca ben bunu alır kamptada kullanırım giderim yazlıktada kullanırım sen 100 inç televizyonunu çantana atabilir misin?
100 inç diyorum halen saçma bir konuyla 55 ve 65 inch TV den bahsediyorsun, en iyi TV panel tipiyle led projeksiyon karşılaştırılamaz zaten.100 inç projeksiyonda her piksel OLED pikseli gibi tekil mi? Küçücük "frame" den o da tam 4K mı tartışılır , projekte ediyor işte duvara. 1400$ a 55 inç, biraz daha farkla 65 inç OLED TV var.