AMD Ekran Kartlarında Sorun Yaşayan Varmı

Bendede asrock steel legend 9070xt var
Aldığım gibi formatı çaktım , sıkıntısız kullanmıyorum
Şu ana kadar hiç hata almadım

Amacın sadece oyun oynamaksa Amd, profesyonel işlemler için kullanacaksan Nvidia. Amd ekran kartına 3 ayda 1 sefer Driver silip kur kafam rahat olsun. Sorun yaşattığından değil, oyun sırasında sorun yaşamayasın diye

Buyrun başlıyoruz Nvidia vs Amd
İlk ateş benden. Amd ye bayılıyorum. Hic sorun yaşamadım
Sapphire Pure 9070 Xt,
Geldim işte dostum yüzün gülsün be
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yaşamadım sorun yaşayanlar da muhtemelen sistemi stabil değil PSU'su kötü kalitesiz bu benim gozlememim illa birinin ağzı ile konuştuğumuzdan değil.

özel durumlara girmeyelim dostum. Onlara giriyosak direk nvidia o zaman ai da daha verimli
Sizinki fazla özel bir durum. Şu an ufacık bir LLM'i bile çalıştırmak için 2-3X 3090 takmanız gerek gerekli VRAM için. Ayrıca Ryzen HX serisi unified memory aletler de var ona bakarsan. Ona göre anakart seçimi ya da Tesla GPU'lar vs. bunlar ekstrem durumlar. Ama Linux kurmak ve Linux'da oyun oynamak gibi bir öğe ekstrem bir senaryo değil. Nvidia bu konuda çok geride ve Linux oyunculuğu şu an altın çağlarını yaşarken bir tercih sebebi.

Hocam konudan farklı olucak ama her hafta amd mi nvidiamı görmekten gına geldi artık.

Tavsiyem AMD kart alıyorsan yanına da güzel bi kaliteli bi PSU alırsan minimum düzeyde sorun yaşarsın belki de hiç yaşamazsın ama teknoloji ürünü olduğu için ister Nvidia ister AMD olsun illa ki çözümü olan karşılaşabilecek problemler denk gelir o da çözülür yani diye düşünüyorum

Tavsiyem AMD kart alıyorsan yanına da güzel bi kaliteli bi PSU alırsan minimum düzeyde sorun yaşarsın belki de hiç yaşamazsın ama teknoloji ürünü olduğu için ister Nvidia ister AMD olsun illa ki çözümü olan karşılaşabilecek problemler denk gelir o da çözülür yani diye düşünüyorum
Evet bu forumda amd nvidia farketmez(amd daha çok göze batıyor) sistemde hata. Çökme siyah ekran alanlara soruyorum psu ne frisby fazeon rampage gamepower vs.

Geri