🔥İndirim 3 Adet Abc Deterjan Çamaşır Suyu 65₺🔥🔥

Domestos diye girdim. Tam alacağım bir baktım Abc imiş🤣. Olur böyle hatalar🙂.

Türk üretimi Türk malı almak daha iyi değil mi? Neden İsrail üretimi Domestos marka tercih ediyorsunuz ki? Çamaşır suyu dediğin çok basit formülü olan bir kimyasal. İçerik değişmiyor ki?
Ben anneme sordum vallahi. Daha önce Abc'nin 4 litre olanını gösterdim. "Zehirliyor beni" dedi. Üstelemedim. Ha domestos niye öyle etki göstermiyor niye Abc bilmiyorum. Benim tercihim değil.

Türk üretimi Türk malı almak daha iyi değil mi? Neden İsrailli Domestos marka tercih ediyorsunuz ki? Çamaşır suyu dediğin çok basit formülü olan bir kimyasal. İçerik değişmiyor ki?
Siz niye her yabancı markayı İsrail malı sanıyorsunuz acaba?

yeni almıştık da dursun yine de kenarda zarar gelmez kullanılıyor

Ekran görüntüsü_26-6-2026_174624_www.amazon.com.tr.webp

Biri linç etmeye bir dalga geçmeye çalışıyor. Niye? Farklı marka çamaşır suyu almak istedim diye🙂. Bizim evin temizliğini sen yapmıyorsun. Sana soracak değildim.
ben sadece 100 liralık aldığımı söyledim ne alaka linç saçma sapan üzerine alınıyorsun ?

ben sadece 100 liralık aldığımı söyledim ne alaka linç saçma sapan üzerine alınıyorsun ?
Haklısın. Linç işini sizin için söylemedim. Ben de anneme sordum dediğim için bana laf atmaya çalışıyorsunuz diye yorumladım. Anneme kötü geldiği için abc almadım. Domestos aldığım için de yerli marka almadığım hakkında hedef göstermeye çalıştı üstteki arkadaş. O yüzden siz de üstüne öyle yazınca yanlış yorumladım. Özür dilerim.

Geri