Yardım İkinci El Elden Satılan Telefonun 1 Gün Sonra İade Etmek İstenilmesi

Buluşmadım konumuma gelecek konuşacağız tekrardan, telefoncu değil başka bir iş ile uğraşıyor sanırsam kendi iş yerindeki başka insanların telefonu ile aynı ses çıkmıyormuş öyle dedi.
Sana o telefonu geri iade edicek benden söylemesi

adama gel demen bile hatalı olmuş, hır gür çıkar kavgaya döner benden söylemesi. aldın bitti diyeceksin konu kapanacak. böyle ticaretleri de evinde değil halka açık alanlarda yapacaksın ki evinin yerini bilmesin. bu forumda vardı bi tane, annesi babası satma demesine rağmen laptop satmıştı bir polise. adam sonraki gün gelip bağırıp çağırıp laptopu verip zorla para iadesi almış çocuğun anne babasından. babasıyla falan arası bozulmuştu
Doğru söylüyorsun hocam da daha önce böyle bir şey yaşamadım sattığım ürününden de eminim yani ondan böyle bir hata yapmış bulunduk bir dahakine dediğin gibi yapacağım artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman dert etmeye hiç gerek yok keşke adamla muhatap olmasaydın bile. "Dükkandaki telefonlarda öyle bir ses gelmiyor." dediğine göre telefoncu gibi bir arkadaş sanırım alan kişi, doğru mu?
telefoncu değil başka bir iş ile uğraşıyor sanırsam kendi iş yerindeki başka insanların telefonu ile aynı ses çıkmıyormuş öyle dedi.

Doğru söylüyorsun hocam da daha önce böyle bir şey yaşamadım sattığım ürününden de eminim yani ondan böyle bir hata yapmış bulunduk bir dahakine dediğin gibi yapacağım artık.
Adamı engelleyerek sorunu çözebilirsin mesela o.O2

Sana o telefonu geri iade edicek benden söylemesi
Edemez hocam ondan yana sıkıntı yok istediği harala güreleyi çıkarsın ben kendi rızam ile iade almadığım sürece hiçkimse bana zorla iade edemez, ben sadece iade almazsam hukuki olarak bir sorun olur mu onu sormak için konu açtım malum saçma sapan bir telefon için uğraşmak istemem açıkçası.

Şıkır şıkır dediği ses kamera sisteminden geliyor. OIS olan telefonlarda normal ses gelmesi.

Edemez hocam ondan yana sıkıntı yok istediği harala güreleyi çıkarsın ben kendi rızam ile iade almadığım sürece hiçkimse bana zorla iade edemez, ben sadece iade almazsam hukuki olarak bir sorun olur mu onu sormak için konu açtım malum saçma sapan bir telefon için uğraşmak istemem açıkçası.
Adamla buluşacaksan telefona baktıktan sonra gerçekten öyle bir sıkıntıyla karşılaşırsan "Kusura bakma da bende böyle bir sıkıntı yoktu ve dün de kendin elinde kontrol ettin beğenerek aldın." der geçersin. Yapacak bir şey yok. Umarım adam tersleyip saçma sapan şeyler yapmaz. Tek değilsen birisi video çeksin istersen, saldırır maldırır manyağın tekine denk gelme ayaküstü.

Kendisine aynı şekilde açıklamaya çalıştım ama anlamadı bende OIS'den geldiğini düşünüyorum.
Bunun için zaten tekrardan gel bakalım dedim gelir bakarız olmadı etraftaki açık bir telefoncuya vs de gösteririz zaten telefonun içinin açılıp açılmadığı kendini belli ediyor.

Adamla buluşacaksan telefona baktıktan sonra gerçekten öyle bir sıkıntıyla karşılaşırsan "Kusura bakma da bende böyle bir sıkıntı yoktu ve dün de kendin elinde kontrol ettin beğenerek aldın." der geçersin. Yapacak bir şey yok. Umarım adam tersleyip saçma sapan şeyler yapmaz.
Aynı şey düşünüyorum hocam.

2.El konularına bayılıyorum ya sattığım controlleri 2 hafta kullanıp sonra bu sorunlu kardeşim diye mesaj atan ve geri vermek isteyen babam yaşındaki dallamaya selamlar olsun

vidasından falan belli olur zaten açılmış telefon. sattığın adam arıza bi tip sanırım
Evet hocam vidaları zaten renkli bir vida vursan şey yapsan zaten belli oluyor, arıza bir tip gibi değildi ama beni arama tarzı yok araba yazılımcısıyım toplama olabilir her şeyini gizliyorlar vs vs diye saçma sapan konuştu bu tür konuları bilmediği çok belli bakalım attık bir olta artık.

Kimin ne yapacağı belli olmaz.Ben olsam adamla buluşmam telefondan hallederim buluşuyorsan da telefonun verdiğin gibiyse ücret iadesini yap bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,239
Üyeler
198,278
Son üye
cagkaan

Geri