Eski Kpss Sinavları Dahamı Kolay?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Butun konularım bitti 2008 kpss genel kültürü çözdüm 60 sorudan 45 doğru 15 yanlış yaptim normalde 25-30 dogru civari yapiyorum denemelerde genel kültür için konusursam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kolaydan ziyade tuhaf değildi. Soru üretmekte zorlandıkça sorular bambaşka bir hale geldi.

Kolaydan ziyade tuhaf değildi. Soru üretmekte zorlandıkça sorular bambaşka bir hale geldi.
Onu fark ettim bende cok düz yabi direkt bilgi dayali bildigini isaretleyecek tarzda.
Simdilerde farkli sekilde betimleyipveriyorlar

Onu fark ettim bende cok düz yabi direkt bilgi dayali bildigini isaretleyecek tarzda.
Simdilerde farkli sekilde betimleyipveriyorlar

2014 KPSS tarih bunun tepe noktasıydı. Tüm sorular hiçbir yerde göremeyeceğin şekillerde tek bir kitaptan gelmişti. 2 sene önce (yani sınavdan 10 sene sonra) soruşturma açılmıştı ama ne oldu bilmiyorum.

Bunun için o dönemin atanan memurlarına bak çoğu primat gibi. Ona rağmen o dönemlerde birde soru çalıp ezberlemiş adamlar

geçen sene bir memur aile dostumuz sorulardan bahsetti futbol topunun ağırlığı kaç yer çekimine en yakın yer daha önceki yıllarda ilk star wars ne zaman çekilmiştir gibi sorular var mış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,543
Üyeler
199,182
Son üye
marcuss

Geri