90bin TL Bütçe Bilgisayar Yardımı

teşekkür ederim gayet net bir şekilde anladım şuanda ancak kafama takılan bir şey var vrmlerin kalitesini nasıl anlyabilirim mesela örnek olarak attığım tuf modeli sizin attığınız msi modeli ve herhangi bir giriş seviyesi x870 ile anlatabilir misiniz rica etsem
VRM kalitesi de önemli fakat sayısı çok daha önemli. Çünkü işlemciyi besleyenler olduğu için ne kadar çok VRM olursa VRM başına düşen güç daha az oluyor ve daha az zorlanıyor haliyle buda ömrünü önemli ölçüde etkiliyor.

VRM kalitesi de önemli fakat sayısı çok daha önemli. Çünkü işlemciyi besleyenler olduğu için ne kadar çok VRM olursa VRM başına düşen güç daha az oluyor ve daha az zorlanıyor haliyle buda ömrünü önemli ölçüde etkiliyor.
teşekkür ederim sağ olun msi modelini ekledim listeye

https://www.vatanbilgisayar.com/coo...us-gold-gen5-4x120mm-argb-atx-siyah-kasa.html böyle yapıncada fiyat gitgide uçuyor ama hayırlısı diyeyim artık hem cooler master kaliteli bir markadır diye düşünmüştüm hemde forumda dolaşırken denk geldim bu nasıldır biliyor musunuz
Şöyle diyeyim gereksiz bir arayış olur.
Attığım lian li + 2 reverse 1 düz asiahorse Nyota , bir tane de raijintek cratos lite alırsanız görüntü açısından çok daha estetik ve güzel bir kasa elde etmiş olursunuz. Şahsen ben kendi sistemimin o kadar iyi olmamasına rağmen bu kasadan düşünüyorum

Şöyle diyeyim gereksiz bir arayış olur.
Attığım lian li + 2 reverse 1 düz asiahorse Nyota , bir tane de raijintek cratos lite alırsanız görüntü açısından çok daha estetik ve güzel bir kasa elde etmiş olursunuz. Şahsen ben kendi sistemimin o kadar iyi olmamasına rağmen bu kasadan düşünüyorum
teşekkürler o zaman kasa ve psuda belli oldu

Geri