360 alsan daha iyi olur da kule tipinin fanını arkaya takmışsın çok rahatsız oldumBu kasaya yakışır mı ufak bi toparlıcam kasa karman çorman hazır elim değmişken sıvı soğutmaya geçesim var
360 alsan daha iyi olur da kule tipinin fanını arkaya takmışsın çok rahatsız oldumBu kasaya yakışır mı ufak bi toparlıcam kasa karman çorman hazır elim değmişken sıvı soğutmaya geçesim var
Hocam görsele de önem veriyorum biraz çünkü işlemciyi çok yoracak bir şey yapmıyorum, sadece iade edip lian li alsam mantıklı mı olur onu bilmiyorumhocam aynı ücretlere 360 lar çok daha iyi performans değilmi kasanızmı ufak
Bende bir an 360mm olanı bu fiyata düştü sandım.360lığı yakın fiyatlarda olsa 3 saniye düşünmezdim
Psu değil kasadan kaynaklanıyor. Lian Li Lancool 217 INF modelinde öyle uzatma kablosu oluyor.oha o PSU ne öyle ilk defa görüyorum
Hocam ne güzel siyah almışsın kafana göre herşeyi koymuşsun ve olmuş. Ben bu kasanın beyazını aldım 280mm soğutucunun beyazını bile alsam içerisinde çok küçük kalacak o yüzden 360mm bekliyorum. Diğer bileşenleri de beyaz denk getiricem diye gece gündüz sıcak fırsatları kovalıyorumSoğutuyor ben öyle kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Aynı kasa neden küçük kalsınBende bir an 360mm olanı bu fiyata düştü sandım.
Psu değil kasadan kaynaklanıyor. Lian Li Lancool 217 INF modelinde öyle uzatma kablosu oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ne güzel siyah almışsın kafana göre herşeyi koymuşsun ve olmuş. Ben bu kasanın beyazını aldım 280mm soğutucunun beyazını bile alsam içerisinde çok küçük kalacak o yüzden 360mm bekliyorum. Diğer bileşenleri de beyaz denk getiricem diye gece gündüz sıcak fırsatları kovalıyorum![]()

Hocam renkten dolayı olabilir. Beyaz daha geniş ferah duruyor 280mm takınca küçük duracağını düşünüyorum. Sende öyle görünmüyor tabi
Hocam ekran kartının olmamasını mı sorayım, fanların bu kadar az olmasını mı yoksa PSU nun normalden birazcık farklı montajlanmış olmasını mı?Soğutuyor ben öyle kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
daha kolay ulaşıyorsun böyle psunun soketlerine direkt yan taraftan. 2 üst mesjaına bak montajlanmışı var.Hocam ekran kartının olmamasını mı sorayım, fanların bu kadar az olmasını mı yoksa PSU nun normalden birazcık farklı montajlanmış olmasını mı?
Ama güzel sistem.![]()
Yakışır benceBu kasaya yakışır mı ufak bi toparlıcam kasa karman çorman hazır elim değmişken sıvı soğutmaya geçesim var
Gördüm hocam işin şakasındayım.daha kolay ulaşıyorsun böyle psunun soketlerine direkt yan taraftan. 2 üst mesjaına bak montajlanmışı var.
PSU üstü fanın bir işlevi var mı hocam yaSoğutuyor ben öyle kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
yandan çekiyor hava psunun üst tarafında açıklık yok ısınmıyorda orası 2 fanı aşağı montajladım sonradna üşendim onları yukarı çıkartsam daha bütün görünecek de bir dahaki bakıma artık.PSU üstü fanın bir işlevi var mı hocam ya
kutu içerisinden wireless kontrolcü çıkıyor dimi hocamSoğutuyor ben de öyle kullanıyorum