🔥İndirim MSI Mag A750bn Pcıe5 Iı 750w 80 Plus Bronze 3.452 TL

İdare eder

açıkçası aynı fiyatın bir tık üstüne bir tık aşağısına başka markaların 850w'larına yönelirim.

III modeli varken bunun alınması manasız. Aralarında fark var.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Iıı modelini vatan mağazasından indirimsiz aynı fiyata aldım

En son lian li psu indirimlerinden sonra güzel bir psu indirimi göremedim. Şöyle bi 850w +80 Gold ve üzerinde güzel bi psu indirimi gelse de alsak.

Bu psu bana çok sorun yaşattı oyuna giriyorum psu fanı bildiğin uçak kaldırıyor gibi ses yapıyor 5070 ile kullandım hiç memnun kalmadım normalde msi ürünlerinin çoğunu gözüm kapalı alırım ama bundan hiç memnun kalmadım.

normalde ne kadar oluyorki garantiler
Turkiye garantisi 2 yil ama markalar PSU garantilerini genelde 5-10 yil arasinda uyguluyor. Bendeki Seasonic garantisi 10 yil, PSUda sorun ciktiginda markaya yazarsam destek olacaklari anlamina gelir.

Bu PSU sanirim 5 yil garantili (gemini oyle yazdi). Websitesinde goremedim, emin degilim.

Turkiye garantisi 2 yil ama markalar PSU garantilerini genelde 5-10 yil arasinda uyguluyor. Bendeki Seasonic garantisi 10 yil, PSUda sorun ciktiginda markaya yazarsam destek olacaklari anlamina gelir.

Bu PSU sanirim 5 yil garantili (gemini oyle yazdi). Websitesinde goremedim, emin degilim.
2 yıldan sonra ürünün satıcıları ilgilenmiyor, üreticiyle iletişime geçtiğinde de gümrük işleriyle uğraşıyorsun. 2 yıldan sonra garanti yok denebilir ama üretici ürüne 10 yıl garanti veriyorum diyorsa ürüne güvendiğinden veriyordur. Ayrıca seasonic ile msi'ın giriş segment psu'larını kıyaslamamak lazım, fiyat olarak çok fark var.

Geri