Superbox 5G 14 Gün İçinde Bedelsiz İptal Eden Var mı? Ping Sorunu Yaşıyorum

nexyy

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce Turkcell Superbox 5G aldım ancak pek memnun kalmadım.

Download ve upload hızları gayet iyi olmasına rağmen özellikle oyunlarda ping değerlerim çok yüksek ve stabil değil. Bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.

Şu konuda net bilgi almak istiyorum:
Superbox’ı aldıktan sonra ilk 14 gün içinde iptal edersem tamamen bedelsiz çıkabilir miyim, yoksa kullanılan gün kadar ücret, kurulum veya farklı bir cayma bedeli yansıtılıyor mu?

Özellikle:

• 14 gün içinde iptal eden oldu mu?
  • Ping sorunu yaşayan var mı?
  • İptal sürecinde ne kadar ücret çıktı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler.

Arayıp sor biz ne dersek boş
Bi ton laf söylecekler iptal etmemi vaz geçtirmek için. Harbiden büyük morelim bozuldu ya eskiden fiber kullanıyordum yeni taşındığım yerde mahallede var ama binaya bağlamamıslar keşke bi tanıdığım ettiğim olsa bu kadar problem yaşamazdım, sormadığım yer kalmadı birey olarak mahalleden alıp binaya fiber çekilmesini sağlamak için, böyle bir şeyin imkanı yok mu ya 1 kişi olarak uğraşsam bir türlü yaptıramaz mıyım.

Dediklerini aldırma o zaman sen cayma bedeli var mı onu öğren varsa çok mu az mı ona göre karar ver iptalini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi ton laf söylecekler iptal etmemi vaz geçtirmek için
Ayrica öyle çok uyguna gelmediği sürece ev internetinde hiçbir zaman sözleşmeli abonelik alma mümkünse kullandıkça öde gibi alternatifi olan internet sağlayıcılarıni kullan

Hücresel internet olduğu için ping sorunu yaşarsın, altyapıdan fiberden gelen internet gibi ping alamazsın.

Hücresel internet olduğu için ping sorunu yaşarsın, altyapıdan fiberden gelen internet gibi ping alamazsın.
evet biliyordum fakat bu kadar olucağını beklemiyordum, hala 14 gün içinde bedelsiz cayma hakkımın olup olmadığını merak ediyorum

kanunen 14 gün içinde iptal hakkınız var. imzaladıgınz sözleşmeye bi bakar mısın? ( eğer cayma bedeli çıkarsa bunu ödeyin daha sonra THHye başvurun paranızı alırsınız ama ödeme yapmanız lazım )

download ve uploadi merak ettim hocam cevaplayabilir misiniz

her türlü ödeme yapıyosunuz, thh felan kurtarmıyor allaha emanetsiniz tammaen. allah sabır versin 12 ay zor dayandım

her türlü ödeme yapıyosunuz, thh felan kurtarmıyor allaha emanetsiniz tammaen. allah sabır versin 12 ay zor dayandım
1782768232222.webp

Şöyle bir şey hazırladım bakalım binadaki insanlarada doldurtacağım ne olursa artık

Ekler

• 1782768074978.webp
    1782768074978.webp
    32.7 KB · Hit: 3
Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce Turkcell Superbox 5G aldım ancak pek memnun kalmadım.

Download ve upload hızları gayet iyi olmasına rağmen özellikle oyunlarda ping değerlerim çok yüksek ve stabil değil. Bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.

Şu konuda net bilgi almak istiyorum:
Superbox’ı aldıktan sonra ilk 14 gün içinde iptal edersem tamamen bedelsiz çıkabilir miyim, yoksa kullanılan gün kadar ücret, kurulum veya farklı bir cayma bedeli yansıtılıyor mu?

Özellikle:

• 14 gün içinde iptal eden oldu mu?
  • Ping sorunu yaşayan var mı?
  • İptal sürecinde ne kadar ücret çıktı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler.
Boxların hepsinde Ping berbat. İptal ücretini arayıp sorabilirsin en doğrusunu onlar der ama 1000TL den fazla çıkar büyük ihtimalle.

24 ay kullandım 💀

Alıntıyı görüntüle

Şöyle bir şey hazırladım bakalım binadaki insanlarada doldurtacağım ne olursa artık
hiçbişey olmicak :d tr bura

Boxların hepsinde Ping berbat. İptal ücretini arayıp sorabilirsin en doğrusunu onlar der ama 1000TL den fazla çıkar büyük ihtimalle.

24 ay kullandım 💀
Peygamber sabrı varmıs

Geri