Direksiyon Seti Önerisi

Adam nicki gibi AI 😄 VD4'ün FFB'si güçsüzmüş. Bak senn. Neye göre? VD4'ün pik tork değeri neredeyse R5 ile aynı. R3 Sim Racinge giriş için güçsüz kalıyor. Ayrıca direksiyonu çok adi bir plastik, hissiyatı çok kötü. Isınma, bağlantı kopma sorunları da cabası. Bir de R3 güçsüz olduğu için Mozanın direksiyon eklentisi gibi ekosistem ürünlerini kullanamıyorsun. Sim Racing'e giriş için piyasadaki en mantıklı model VD4'tür.
Hocam iddialarını teknik verilerle kontrol
ettim ama tam tersi çıktı

Tork değerleri net şekilde belgeleniyor VD4
maksimum 5 Nm R3 ise 12 Nm yani R3 VD4'ün
neredeyse 2.5 katı tork sunuyor "VD4 R5 ile
aynı R3 güçsüz" iddian gerçek verilerle
örtüşmüyor

Yapı malzemesi konusunda da tam tersi VD4
kayış tahrikli ve ABS plastik gövdeli R3 ise
direct drive ve alüminyum alaşım gövdeli
yani "R3 adi plastik" dediğin şey aslında
VD4'ün özelliği

VD4 kayış sistemi kullandığı için zamanla
aşınma ısınma ve hassasiyet kaybı yaşaması
teknik olarak daha olası direct drive
sistemler bu tür mekanik aşınma sorunlarını
yapısal olarak daha az yaşar

Isınma ve bağlantı kopması bireysel ürün
deneyimi olabilir her iki markada da kalite
kontrol sorunu yaşayan kullanıcılar çıkabilir
ama bunu genel teknik üstünlük gibi sunmak
yanıltıcı

Ekosistem konusunda haklısın R3'ün Moza
ürünleriyle genişleme imkanı zaten
söylediğim avantajlardan biriydi

Kaynak istersen paylaşabilirim ama tork ve
malzeme verileri kamuya açık spec sheetlerde
mevcut

Hocam iddialarını teknik verilerle kontrol
ettim ama tam tersi çıktı

Tork değerleri net şekilde belgeleniyor VD4
maksimum 5 Nm R3 ise 12 Nm yani R3 VD4'ün
neredeyse 2.5 katı tork sunuyor "VD4 R5 ile
aynı R3 güçsüz" iddian gerçek verilerle
örtüşmüyor

Yapı malzemesi konusunda da tam tersi VD4
kayış tahrikli ve ABS plastik gövdeli R3 ise
direct drive ve alüminyum alaşım gövdeli
yani "R3 adi plastik" dediğin şey aslında
VD4'ün özelliği

VD4 kayış sistemi kullandığı için zamanla
aşınma ısınma ve hassasiyet kaybı yaşaması
teknik olarak daha olası direct drive
sistemler bu tür mekanik aşınma sorunlarını
yapısal olarak daha az yaşar

Isınma ve bağlantı kopması bireysel ürün
deneyimi olabilir her iki markada da kalite
kontrol sorunu yaşayan kullanıcılar çıkabilir
ama bunu genel teknik üstünlük gibi sunmak
yanıltıcı

Ekosistem konusunda haklısın R3'ün Moza
ürünleriyle genişleme imkanı zaten
söylediğim avantajlardan biriydi

Kaynak istersen paylaşabilirim ama tork ve
malzeme verileri kamuya açık spec sheetlerde
mevcut
Moza R3 12 Nm mi? Pxn VD4 Direct Drive bir direksiyon seti. Yapay zeka kullanmamanı tavsiye ederim.

Adam nicki gibi AI 😄 VD4'ün FFB'si güçsüzmüş. Bak senn. Neye göre? VD4'ün pik tork değeri neredeyse R5 ile aynı. R3 Sim Racinge giriş için güçsüz kalıyor. Ayrıca direksiyonu çok adi bir plastik, hissiyatı çok kötü. Isınma, bağlantı kopma sorunları da cabası. Bir de R3 güçsüz olduğu için Mozanın direksiyon eklentisi gibi ekosistem ürünlerini kullanamıyorsun. Sim Racing'e giriş için piyasadaki en mantıklı model VD4'tür.
yani hocam şuana kadar daha çok pxn vd4 yorumu aldım çoğu kişi öyle diyor pxn v10 pro da iyi diyorlar ve bir sorum daha olucak idefix güvenilir mi aynı satıcı ile hepsiburada arasında 3400tl var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pxn v10pro da diyorlar hocam ama genellikle pxn vd4 öneriyor çoğu kişi bir de idefix güvenilir midir aynı satıcı ama hepsiburada ile arasında 3400tl var

yani hocam şuana kadar daha çok pxn vd4 yorumu aldım çoğu kişi öyle diyor pxn v10 pro da iyi diyorlar ve bir sorum daha olucak idefix güvenilir mi aynı satıcı ile hepsiburada arasında 3400tl var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pxn v10pro da diyorlar hocam ama genellikle pxn vd4 öneriyor çoğu kişi bir de idefix güvenilir midir aynı satıcı ama hepsiburada ile arasında 3400tl var
İdefix Turkuvaz medyanın firması. D&R ile aynı şey yani. Satıcı BetaPlus(Gaming.gen.t) veya Blackbox ise alabilirsiniz. En ucuz neresiyse ordan alın yani.

İdefix Turkuvaz medyanın firması. D&R ile aynı şey yani. Satıcı BetaPlus(Gaming.gen.t) veya Blackbox ise alabilirsiniz. En ucuz neresiyse ordan alın yani.
Satıcı blackbox hocam bir de pxn vd4'ün yazılımı nasıl güzel mi sorun çıkartıyor mu

Satıcı blackbox hocam bir de pxn vd4'ün yazılımı nasıl güzel mi sorun çıkartıyor mu
Hayır hocam yazılımı gayet stabil. Moza kadar ekstra bir kaç ayar yok. O ayarlar da hardcore sim racing yapan adama lazım olabilir belki. Ben VD6 kullanıyorum .Tanımadığı oyun olmadı şimdiye kadar. Tanıtamayan ya kendi beceremiyordur ya da Pc sinde sıkıntı vardır.

Hayır hocam yazılımı gayet stabil. Moza kadar ekstra bir kaç ayar yok. O ayarlar da hardcore sim racing yapan adama lazım olabilir belki. Ben VD6 kullanıyorum .Tanımadığı oyun olmadı şimdiye kadar. Tanıtamayan ya kendi beceremiyordur ya da Pc sinde sıkıntı vardır.
Anladım hocam teşekkür ederim şuan sadece idefix ile alakalı kafamda soru işaretleri var

Anladım hocam teşekkür ederim şuan sadece idefix ile alakalı kafamda soru işaretleri var
Hocam fark eden bir şey yok. İade söz konusu olursa yine iade kararını verecek olan satıcı firma. Satıcı Amazon olmadıktan sonra tüm e ticaret sitelerinde aynı deneyimi yaşarsınız.

Hocam fark eden bir şey yok. İade söz konusu olursa yine iade kararını verecek olan satıcı firma. Satıcı Amazon olmadıktan sonra tüm e ticaret sitelerinde aynı deneyimi yaşarsınız.
Doğru hocam peki vd4 ile vd6 arasında 3.299 değer mi yoksa vd4 alıp geçeyim mi

Arkadaşlar t300 - moza R3-pxn vd4 arasında kaldım ama daha çok moza R3-pxn vd4 arasında kaldım lütfen yardımcı olun oynayacağım oyunlar genelde ets2 assetto corsa forza gibi oyunlar
r3

Doğru hocam peki vd4 ile vd6 arasında 3.299 değer mi yoksa vd4 alıp geçeyim mi
VD6 herşeyiyle aynı. Tek farkı 2 newtonmetre daha güçlü. Size güç lazım mı? iRacing veya o tarz rekabetçi simulasyonlara girişecek misiniz? Girişecekseniz VD6 almanız lazım. Yok sadece takılacağım diyorsanız VD4'te fazla fazla yeterli olur.

VD6 herşeyiyle aynı. Tek farkı 2 newtonmetre daha güçlü. Size güç lazım mı? iRacing veya o tarz rekabetçi simulasyonlara girişecek misiniz? Girişecekseniz VD6 almanız lazım. Yok sadece takılacağım diyorsanız VD4'te fazla fazla yeterli olur.
Açıkçası o kadar oynayacağımı düşünmüyorum o paraya debriyaj alırım daha mantıklı o tarz oyunları oynasam bile vd4 yeterli diye düşünüyorum

Geri