🔥İndirim 5060 + 7500f Sistem 39.999 TL

burada ki amaç şu, zaten bu sistemin hitap ettiği kesim belli, 2k sistem alacak olan kişi zaten bunu almasın. fakat adam 5060 arıyordur karnesini almıştır bütçeside yoktur vs bu onlar için zaten. yoksa 2k oyun oynayacak adam zaten gidip 5070 lere bakabilir
2k olayı örnekti benim şahsi fikrim. Zaten 2k sistem alacak adam gitsin bunu alsın demiyorum karnesini almıştır bütçesi buna yetiyordur 5060 arıyordur ona lafım yok. Ama sıfır sistem diye 8 GB vrami mantıklıymış gibi normalleştirmek bence sorun. Talep oldukça firmalar da bunu koyup geçiyor. Talep azalsa 8 GB muhabbeti de yavaş yavaş ortadan kalkar. Bütçesi buna yeten adama lafım yok ama sıfır sistemde 8 GB gayet iyi sırf nvdia diye alalım kafasına katılmıyorum.

burada ki amaç şu, zaten bu sistemin hitap ettiği kesim belli, 2k sistem alacak olan kişi zaten bunu almasın. fakat adam 5060 arıyordur karnesini almıştır bütçeside yoktur vs bu onlar için zaten. yoksa 2k oyun oynayacak adam zaten gidip 5070 lere bakabilir
Sadece 5070 i ekleyince 56.5 oldu

ürünün standart fiyatı iyi fakat özelleştirme yapınca fiyat uçuyor.

Alınabilir

Son düzenleme:
2k olayı örnekti benim şahsi fikrim. Zaten 2k sistem alacak adam gitsin bunu alsın demiyorum karnesini almıştır bütçesi buna yetiyordur 5060 arıyordur ona lafım yok. Ama sıfır sistem diye 8 GB vrami mantıklıymış gibi normalleştirmek bence sorun. Talep oldukça firmalar da bunu koyup geçiyor. Talep azalsa 8 GB muhabbeti de yavaş yavaş ortadan kalkar. Bütçesi buna yeten adama lafım yok ama sıfır sistemde 8 GB gayet iyi sırf nvdia diye alalım kafasına katılmıyorum.
8 gb vram bana yeterli. herkes AAA grafikli hikaye oyunu oynamıyorki.

8 gb vram bana yeterli. herkes AAA grafikli hikaye oyunu oynamıyorki.
Yani ben de valo ve cs oynuyorum, 40-45 bin liraları 5060 ekran kartlı sistemlere asla bağlamazdım. 1 ay olsa, hatta 2-3 ay olsa ekran kartını upgrade eder öyle alırdım. Mesela Vatan’da geçen hafta şöyle bir sistem 55-56 bin liralara satıldı, konusu da açıldı:
Sistem:
Konu:
Ben 15-16 bin lira daha ekler, bunu alır yoluma bakardım. Tamamen şahsi fikrim tabii. 8 GB VRAM bana da bazı oyunlar için yeterli olabilir ama sıfır sistemde 40-45 bin TL bandına çıkınca 5060’a para bağlamak bana çok mantıklı gelmiyor.

tek tek toplayınca indirimsiz direkt güncel fiyattan kasa 43 43.5k yapıyor. Bunun içinde ram 10k ssd 4k.
Piyasa böyle olmasa kasanın ederi kampanyalı 30k falan max. 10k kriz parası ödenmiş oluyor fazladan.
Aşağı yukarı şuan her sistem için böyle alacaklar buna göre isterse krizin bitmesini beklesin ne zaman biter belli değil isterse direkt alsın.

Kanka normalleştirmek mesele değil ki bütün mesele bütçede bitiyor. Mesela 5060 15k diyelim indirimle aldın, 12 veya 16 gb modeller çok daha fazla miktarlara çıkıyor. Ha bence de 8gb vram bir kart almak mantıklı değil ama mesela benim için küçük olan o 4 5 bin liralık farklar imkanı olmayanlar için çok ciddi miktarlar. Bir de karne zamanı şimdi insanlar çocukları sevindirmek için bilgisayar falan alıyor gidiyor en ucuz en fp bulabileceği kasayı taksitle alıyor o yüzden 8gb vramlar üretildiği ve fiyatı düşük tutulduğu sürece her zaman satar.

Ssd ve Ram fiyatlarına gelen zamlar giriş seviye sistemlerin bile fiyatlarını uçurdu 5060 sistemler 40-50 bin bandında satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,372
Üyeler
198,748
Son üye
aliemree0

Geri