dr.luciano
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,141
hayırlı olsun...Ben konu atılır atılmaz aldım hocam. Ödeme adımında dondu ama siparişi almış. Sms geldi.
stok bitmiş yetişemedik...
hayırlı olsun...Ben konu atılır atılmaz aldım hocam. Ödeme adımında dondu ama siparişi almış. Sms geldi.
Sağ ol hocam daha iyileri senin olsun.hayırlı olsun...
stok bitmiş yetişemedik...
sipariş vermeyi başardım valorantta rahat ses kasılır mı?2000 altına düşürürler demiştim...
ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş.
Alıntıyı görüntüle![]()
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Beyaz
Havit Gamenote H2015 Pro 5 modlu kablosuz oyuncu kulaklığı beyaz modeliyle tarzınızı yansıtın! 24ms ultra düşük gecikme, 53mm biyo-diyafram sürücüler ve 360° uzamsal ses teknolojisi ile oyunun tam merkezinde yer alın. 2 yıl distribütör garantili profesyonel gaming kulaklık havitstore.com.tr'de.www.havitstore.com.tr
Telegram daki büyük bir kanal paylaşınca direkt çöktüAdamlar daha sitelerini yönetemiyor bir de indirim yapıyorlar siteye girmeye çalışana kadar indirim bitti rezillik ya
Akşam 18.00 da paylaşılan indirim sonrası 3 saattir site kapalı sorsan indirim yaptılar
Vodafone pay de troy karta 1000 e 200 veya 250 tl veriyor olması lazım.Diğer kampanyalarada giren kişiler toplam 550 ye kadar indirim alabilir.edit: kulaklık hala d&r da 2000 tl. Türk Telekom uygulamasından 150 tl kod alarak 1850 liraya alabilirsiniz.
Valla sen adamsın ismimi görünce duygulandım şimdi valla reis hesap seçkinmi bana hile nadir geliyor ücretsiz olan aşırı var hile onu diyim ve arkadaşım var izmirde oda aldı haviti oda asla ses kasamadı delirdi oda reisEPZ TP35 PRO ses kartıyla beraber şu anlık Wraith EvoX var. Ayrıca test etmek amaçlı KlasseGear Feel almıştım, onu da arada kulağım ağrırsa kullanıyorum. Çok hafif olduğundan genel kullanımda rahatsız etmiyor. Ama ben bu IEM'leri önermem ve forumda da daha iyisi olduğunu söyleyen tecrübeli insanlar var. Ses kartını öneririm ama KARNE10 kodu devam ediyorsa, ₺3700 IEM için yapılabilecek en iyi yatırım bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Varsayılan hali gayet yeterli o kullanım için. ATK EQ ayarları da eklenince ses kalitesi bayağı artıyor.
Şu an CS2 EQ ayarı ile denedim, bu ayar ile de sanki daha iyi oldu gibi. Ama CS2 için bu kulaklığı almayı geçtim, CS2 oynamayı bırakın bence. Gerçi siz değil furkan diye bir arkadaş için deniyorum. Her oyun hile geliyor yok böyle bir oyun ya. Bir de 3 tane rus pre hile geldi, slavları alaya aldım. Hile olmayan slav peti gibi adamları savunuyor. En son hileler aşağılanmaya dayanamayınca çıldırdılar, pet dediğim adam da sustu.