Hangi RTX 3070 Daha Mantıklı?

bu zamanda önden havale atan kerizdir param güvendesiz hiç önermiyorum

bu zamanda önden havale atan kerizdir param güvendesiz hiç önermiyorum
Valla hayatım boyunca önden havale ile 200'den fazla ürün alıp, satmışımdır 2. el. Hiç dolandırılmadım. Nazar da değmesin şimdi dedim diye de; daha önce de yazdığım gibi, 2. el kültürüne ve karşı tarafı analiz etmeye hakim olmanız gerekiyor.

aralarında baya performans farkı var hocam burasıda sorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satıcıya göre test atmayan referansı olmayan biriyse havale teklif etmeyi bile düşünmesin

6700XT düşünüyor aslında. Eşitler. *1-2 driver sorunu yaşadığı oyun dışında Intel'in.

aralarında baya performans farkı var hocam burasıda sorun

satıcıya göre test atmayan referansı olmayan biriyse havale teklif etmeyi bile düşünmesin
isterse 500 tane referansı olsun nereden bileceksin dogru oldugunu 50 tane hesapla 50 tane referans açarım yada dogru olsun sana yamuk yapmacagı nereden garanti

isterse 500 tane referansı olsun nereden bileceksin dogru oldugunu 50 tane hesapla 50 tane referans açarım yada dogru olsun sana yamuk yapmacagı nereden garanti

Tamamen satıcının profili ile alakalı.

https://rabbit.pw -- Şirketim
+905392025199 -- Şirket kişi hattı, direkt benim üzerime kayıtlı ve sorgulanabilir

Şimdi ben burada zaten belli bir parmak izine sahibim. 2. el kültürüne uygun şekilde, her soruna yanıt verip; videolar atıyorum. İstersen elden teslim alma imkanı sunuyorum. Test imkanı sunuyorum şehrimde arkadaşın varsa.

IBAN hesabım ile satıcı kimliğim aynı.

Olay tamamen dijital parmak izinin gücüyle alakalı şu an.

o 500 referansı hiçbir aklı başında platform/forum/mecra tespit edemeden yaptırtamaz.

Param güvende tamamen ama tamamen alıcıyı koruyan ve satıcıların dolandırıldığı bir platform. Asla ama asla tercih etmem.

Dijital parmak izime güvenen gelir, havalesini yapar, ürününü alır.

Bu yüzden PEG kullanmayan herkese hak veriyorum.

Asıl ben bir satıcı olarak her yola gelip, kendimi kanıtlama ve güven sağlama çabasındaysam; karşımda kişi PG ile alışveriş istiyorsa; onu dolandırıcı bilirim.

furmark testi ve bir oyun testi gerek oyun olarak ekran kartını zorlayacak bi oyun seçmeye çalışın ekranda bozulma felan olursa test yada oyun sırasında kart bozuktur furmark testi en az 10 dakika olmalı bu sürenin sonunda ısı değerleri normal olmalı ayrıca soğutması iyi bir model olduğu için ekstra iyi olmalı ısı değerleri birde kartın dışını kontrol et sıvı, kırık bir şey varmı diye
Temiz gibi kart. Bütçen bu ise, 2 lira daha verip 6800 XT çıkamayacaksan (ki öneririm) adamın eklediği furmark testi yeterli. Hani bunun harici bir arızası varsa paylaşmadığı ve furmark'da kendini belli etmeyen; bunu bilemezsin, kimse bilemez. 2. el her zaman kumardır. Kişinin profili çok önemli. Pazarlık et. 9500 bandına çekmeye çalış.

Elbette. Ama sahibinden üzerinde referans çok sıkıntı. Sahibinden'den alışveriş konusunda en önemli şey hesaptaki ad soyad-iban tutuyor mu, kişisel video istemek ve video'nun arkaplanı ile ana konudaki fotoğraf arkaplanları tutuyor mu vs. gibi öğeler. Çok fazla detay var cidden.

Hakketen, 20dk açamam, kartı yoramam demesi saçma. Ya çok bilgisiz, ya bir şey saklıyor.

15 dakikalık test isteyin en az, geçerse direkt havaleyi atacağınızı söyleyin.

Ekleme:

Bursa'da güvenilir arkadaşınız varsa, ona teslim ettirin elden ayrıca. Elden alma şansınız varsa, hep pazarlığa gidin. Ben 13 liralık ürün görüyorsam 11'e almadan duramam mesela; ki alırım da. 2026 Türkiyesi. Ne bende para var, ne onda. Herkes muhtaç.
yarın arayıp soracağım ooct vram testi oyun testi ve biraz daha uzun bir furmark testi isteyeceğim o zaman adama yazmıştım en dip fiyat kaç gelir diye bu temizlikteki bir kart icin dusmuyorum dedi ama 10k bandına düsürebilirsem iyi gibi

yarın arayıp soracağım ooct vram testi oyun testi ve biraz daha uzun bir furmark testi isteyeceğim o zaman adama yazmıştım en dip fiyat kaç gelir diye bu temizlikteki bir kart icin dusmuyorum dedi ama 10k bandına düsürebilirsem iyi gibi
İşlemcin iyiyse, allasen B580 al geç. 6700XT ile 1-2 oyundaki driver sorunu hariç aynı güçteler. Sıfır almış olursun, 11 bin fiyatı var. Güzel kart.

İşlemcin ne?

Inno dışında diğerleri alınır. Sıcaklık değerleri gayet iyi. Tek olay içi açılmış kartlar. 4 5 yıllık kartlar zaten içi açılmamış bulman çok zor

i5 12400f var hocam

Videoyu izle, kararını ver. En azından sıfır kart almış olursun. Güç açısından 6700XT ile B580 eşitler.

Ancak B580 için arkaplanda belirtilmeyen bir şey var, bu yüzden insanlar B580'i normalden zayıf biliyorlar. CPU'yu arkaplanda daha aktif kullanıyor. Bu da işlemci gücünü ön plana çıkarıyor bir tık daha. Bu sebeple kötü işlemcilerde B580, iyi işlemciye göre yer yer %50-60 daha düşük performans verebiliyor.

Ama 12400F o kadar da zayıf bir CPU değil.

İçine sinerse:

İşlemcin iyiyse, allasen B580 al geç. 6700XT ile 1-2 oyundaki driver sorunu hariç aynı güçteler. Sıfır almış olursun, 11 bin fiyatı var. Güzel kart.

İşlemcin ne?
hocam belki bi bildiginiz vardır sorayım 3060 12gbim vardı ama bilgisayarı kullandıgım bi anda durduk yere görüntü kesiyor ama pc hala calısıyor mesela arkadaslarımın seslerini duyabiliyorum dcden konusabiliyorumda ama görüntü yok kasanın tusundan restart atınca geri geliyor ekran
bunları denedim

• Format Windows 10 / 11 ikisinide denedim
  • Farklı nvidia driver sürümleri ddu ile
  • Farklı DP ve HDMI kablolar
  • Farklı monitör girişleri
  • Farklı PSU ile test
  • BIOS güncel
  • FurMark testinde bazen başta crash, bazen stabil çalışıyor (71°C / hotspot ~77°C)
  • RX 550 ile sistem tamamen stabil çalışıyor

sene başında tanıdık bir bilgisayarcıya vermiştim işlemci termali, kasa temizligi ve bios güncellesin diye gittiğimde ekran kartının da termallerini değiştirmiş, bundan 2 ay sonra falan bu durum başıma geldi.

dün bir tane ekran kartı tamircisi buldum bursada ona götürdüm bi ihtimal belki karlı olur diye ondan cevap bekliyorum.

sorun neden olmuş olabilir acaba?

Rtx 3070 ler Amd 6700 6800 6900 ler genelde mining çıkmaları. Aralarında nadir vardır kullanıcıya ait. Fakat kartlar temiz bir ortamda kullanıldıysa ısıları normalse sorun yok. Sadece bende daha önceden Asus Dual RTX 3070 vardı. Fena yükte 75-80 i buluyordu. Bakım yapınca 72 vb. Fakat en sıcak havada bu şekildeydi. Şu an hava sıcak, uzak montaj bir sistemde her taraf açık olacağı için yük altında düşük gözükür. Kasaya girdimi ısılar sapıtır. Satıcıda 70 gelen ısı sende 80-85 olur. Zaten burası yüksek demek. 3 fanlı modeller daha iyi soğutmaya sahiptir. Bazen marka ile de alakalı olabiliyor.

RTX 3070 açıkcası önermem. 3070 ti yada 9060xt az daha çıkarsan garantili bulursun.

Test olarak ise Furmark sıcaklığı ölçmek için kullanılabilir, en az 10 dakika.

Bir de en baba testlerden Time Spy testi var. Bu da steam da mevcut. Bu test yaklaşık 10-15 dakika sürer. Ekran kartını iliklerine kadar zorlar. Bu testte hata veriyorsa, görüntüde bozulma oluyorsa, programdan atıyorsa, ekran kararıyorsa alma derim.

Videoyu izle, kararını ver. En azından sıfır kart almış olursun. Güç açısından 6700XT ile B580 eşitler.

Ancak B580 için arkaplanda belirtilmeyen bir şey var, bu yüzden insanlar B580'i normalden zayıf biliyorlar. CPU'yu arkaplanda daha aktif kullanıyor. Bu da işlemci gücünü ön plana çıkarıyor bir tık daha. Bu sebeple kötü işlemcilerde B580, iyi işlemciye göre yer yer %50-60 daha düşük performans verebiliyor.

Ama 12400F o kadar da zayıf bir CPU değil.

İçine sinerse:

mantıklı olabilir hocam yardım icin sağol

Rtx 3070 ler Amd 6700 6800 6900 ler genelde mining çıkmaları. Aralarında nadir vardır kullanıcıya ait. Fakat kartlar temiz bir ortamda kullanıldıysa ısıları normalse sorun yok. Sadece bende daha önceden Asus Dual RTX 3070 vardı. Fena yükte 75-80 i buluyordu. Bakım yapınca 72 vb. Fakat en sıcak havada bu şekildeydi. Şu an hava sıcak, uzak montaj bir sistemde her taraf açık olacağı için yük altında düşük gözükür. Kasaya girdimi ısılar sapıtır. Satıcıda 70 gelen ısı sende 80-85 olur. Zaten burası yüksek demek. 3 fanlı modeller daha iyi soğutmaya sahiptir. Bazen marka ile de alakalı olabiliyor.

RTX 3070 açıkcası önermem. 3070 ti yada 9060xt az daha çıkarsan garantili bulursun.

Test olarak ise Furmark sıcaklığı ölçmek için kullanılabilir, en az 10 dakika.

Bir de en baba testlerden Time Spy testi var. Bu da steam da mevcut. Bu test yaklaşık 10-15 dakika sürer. Ekran kartını iliklerine kadar zorlar. Bu testte hata veriyorsa, görüntüde bozulma oluyorsa, programdan atıyorsa, ekran kararıyorsa alma derim.
sağolun hocam 6700ü eger almaya karar verirsem deneyeceğim

Geri