Deepcool Le360 V2 360mm Sıvı Soğutma Hakkında

Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi günler bugün gamepower warcry kasam için bu sıvı soğutmayı aldım n11 de 3650 tl ye peşin fiyatına 3 taksit yaptım işlemcim ryzen 5 5600 bu işlemci için 360mm fazla biliyorum ama ilerde güncelleme ve kasa bütünlüğü için bunu tercih ettim araştırmalarımda sıkıntı göremedim kullanıcısı varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim bugün işlemcim cod mw de 91 dereceyi gördü (stok fan)sinirlenip direkt sipariş ettim bu paraya aşağı yukarı daha iyileride vardır belki ama daha fazla vermek istemediğim için bunu aldım ilerde sistemi güncelleyebilirim şimdiden yorum yazanlara teşekkürler

soğutma için çok yeterli olur bence ben 7800x3d var ben de le 520 kullanıyordum 2 fanlı olanı soğutma performansından memnundum ama pompa yüksek devirlerde garip bir ses çıkartıyordu fanlarda aynı şekilde yüksek rpmlerde çok sesli çalışıyor ben 6 ay kadar kullandıktan sonra titreme ve cızırtı tarzı ses oluşmaya başladı masa titriyordu komple değiştirdim uğraşmamak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de kaliteli bir macun kullanmanı tavsiye ederim üzerinde sürülü olan hem biraz kurumuş olabilir hem de pek kaliteli değil galiba ben değiştirmiştim sıcaklıklar daha da düştü sonra

soğutma için çok yeterli olur bence ben 7800x3d var ben de le 520 kullanıyordum 2 fanlı olanı soğutma performansından memnundum ama pompa yüksek devirlerde garip bir ses çıkartıyordu fanlarda aynı şekilde yüksek rpmlerde çok sesli çalışıyor ben 6 ay kadar kullandıktan sonra titreme ve cızırtı tarzı ses oluşmaya başladı masa titriyordu komple değiştirdim uğraşmamak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de kaliteli bir macun kullanmanı tavsiye ederim üzerinde sürülü olan hem biraz kurumuş olabilir hem de pek kaliteli değil galiba ben değiştirmiştim sıcaklıklar daha da düştü sonra
Anladım teşekkür ederim şu fan konusuda işlemciyi çok zorlamayacağından olacağını düşünmüyorum ama yine bakarım ayrıca bir sorum daha olacak kendim montajlayabilirmiyim acaba yoksa bi bilgisayarcıyamı gitsem birde f/p kralı termal macun varmıdır bildiğiniz

montajlaması çok zor değil aslında ama içinden bir çok şey çıkıyor doğru olan vidaları kullanmak önemli kendiniz yapabilirsiniz bence youtube ve yapay zeka güzel asistanlık yapıyor :)
işlemciyi zorlamayacağı için sıkıntı olmaz bence de ama default kullanmayın bence fan ayarı gerekli
arctic mx 5 di galiba övülüyor f p olarak sürmesi de kolay akışkanlığı fazla ben kryanut thermal grizzly kullanıyorum biraz katı ama çok verimli çalışıyor

Geri