❌İndirim Bitti! Pny 5080 70484tl Pny 5070ti 52341tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,942
https://amzn.eu/d/04Wz5Ttd 5080
https://amzn.eu/d/099VrkNR 5070ti
9 taksit Primeday son gün
1000132377.webp

pny 5070 ti aldım. artık stok bulunması zor olan bir kart. SFF modellere göre daha tutarlı bir kart. gigabyte windforce OC V2 de indirimde fakat onda thermal pad koymaya çalışmışlar düzgün oturmamış mı ne öyle bir mevzu vardı. yorumlarda ve redditte gördüm. palit gaming pro-s vardı bir de. o da bayağı kırpılmış bir model. hepsinin verilerini ve testlerini yapay zekaya attım. 3 karttan en iyisi PNY dedi. kendi OC biosu da var techpowerupda. bu fiyata değerlendirilebilir. yarın veya çarşamba elime ulaşır. test sonrası buraya da yazarım PNY hakkında.

Benimde 5070ti hevesim var ama 9070xt 32 lerden satılırken bu kartın bu kadar pahalı olmasını sindiremiyorum ve alamıyorum :((

Benimde 5070ti hevesim var ama 9070xt 32 lerden satılırken bu kartın bu kadar pahalı olmasını sindiremiyorum ve alamıyorum :((
ben değişimle birlikte hepsiburada satıcılı sapphire 9070xt deneyimim oldu. hani ekonomik performans olsun dedim 10-15k fazla vermiyim dedim. ikisi de coilwhinelı çıktı. en son iade ettim. benim kullanıcı profilim yapay zeka, yazılım ağırlıklı olduğu için nvidia tercih ettim günün sonunda. alınan ekran kartı 5-6 yıllık sürede kullanılacağı için geleceğini düşünerek hangi amaçla kullanacağına bağlı olarak almalısın. mevzu para olmamalı emin ol. kullanıcı deneyimi en önemlisi bana göre. iphoneda tercih eden biri değilim mesela bu yüzden. mac os da. linux da. para verdiğim şey olabildiğince fazla şeye hizmet etmeli.

Neredeyse ilk gunden beri fiyatlari buydu, acikcasi gigabyte eagle alirdim.
tebilon satıcılı. iade sıkıntı. üstüne bir SFF model gigabyte eagle. pny öyle değil ve overclock, test verisi daha fazla.

Nvidia tarafında en memnun kaldığım nispeten ekonomik markalar Galax ve Pny olmuştur

pny 5070 ti aldım. artık stok bulunması zor olan bir kart. SFF modellere göre daha tutarlı bir kart. gigabyte windforce OC V2 de indirimde fakat onda thermal pad koymaya çalışmışlar düzgün oturmamış mı ne öyle bir mevzu vardı. yorumlarda ve redditte gördüm. palit gaming pro-s vardı bir de. o da bayağı kırpılmış bir model. hepsinin verilerini ve testlerini yapay zekaya attım. 3 karttan en iyisi PNY dedi. kendi OC biosu da var techpowerupda. bu fiyata değerlendirilebilir. yarın veya çarşamba elime ulaşır. test sonrası buraya da yazarım PNY hakkında.
Kart geldi. Tüm testleri gerçekleştirdim. Oldukça memnum kaldım. Hem matx kasalar için uygun hem de oldukça serin çalışıyor. Fan Control ile kalibre ettim. Ederken fanları %100 çalıştırdım. Hiçbir şekilde rulman titreşim sesi duymadım. Temiz yoğun fan sesi vardı. Coilwhine vızıltısını kulağımı kartın dibine getirdiğimde anca zorlama duyabildim. Kasa kapalıyken hissedilmiyor bile. Sapphire 9070xt deneyimim oldu 2 kez. ondaki coilwhine ile alakası yok. SFF olmayan bir model arıyorsanız bir sonraki indirim kesinlikle tavsiye ederim. Undervolt ile örneğin 130 fps alıyorsanız birçok oyunda 138-145 fps alabiliyorsunuz. Ki bu birçok oyunda 5080'e yaklaşmak demek. Frame Gen teknolojisi gerçekten seviye atlamış. 2x gerçekten 4k için yeterli birçok oyunda. Online oyun oynayanlar (bf6-black ops gibi) 4k monitörünüz varsa 1080p oynamanızı tavsiye ediyorum. Şayet 2k varsa yine iyi olacaktır. Ama online fps oyunları bana göre 4k oynamaya müsait değil.

pny türkiyede servisi yok. benim kart çöp oldu. sakın pny bulaşmayın

Sapphire pulse 9070 xt kullaniyorum. Ne bir fan sesi ne bir coilwhine cizirtisi var. Hatta kullandigim en sessiz kart diyebilirim. Yapay zeka render isleri agirlikliysa nvidia tercih edebilirsiniz. Eger oyun odakli gunluk kullanici iseniz 9070 xt varken o fiyat farkini vermek mantikli degil. Tabi bu benim fikrim.

arkadaşlar konu dışı olacak ama bu 9 taksit muhabbeti hep var mı yoksa prime day e özel mi

Geri