bir kaç parça kendin topldaım bunları almayı planlıyorum bie değişiklik öneriniz varmı.
www.n11.com
Yok be hocam abartın 360mm soğutucu için iyibir anakarta geçmesi lazım ki iyi işlemci lazım anakarta o yüzden min 7k harcaması lazımBu fiyata çok çok daha iyisi yapılır. AIO olarak Ocypus Delta L36 düşünürüm yerinizde olsam geleceğe yönelik.
Zaten şu an gereksiz ama ilerisi için 360MM AIO'ya 2.700 TL vermek bence çok mantıklı. Ama ben bunu elbette kendi seçtiği AIO'ya alternatif olarak söyledim. 800 900 liralık bir tower da soğutur o işlemciyi. Eğer 2K'yı oradan alıp başka bileşene vermek istenirse; elbette 360MM AIO bütçe artığı konumuna geliyorYok be hocam abartın 360mm soğutucu için iyibir anakarta geçmesi lazım ki iyi işlemci lazım anakarta o yüzden min 7k harcaması lazım
6 fazlık anakart için bu sıvı soğutma çok fazla max 9600x ı adam akıllı besler daha da üstüne çıkamaz onun içinde yine 360mm çok yani
Orası öylede geleceğe dönük olması için başta anakartı minimum 8 12 faz yapması lazım ki o soğutucuyu alıp geleceğe dönük olsunZaten şu an gereksiz ama ilerisi için 360MM AIO'ya 2.700 TL vermek bence çok mantıklı. Ama ben bunu elbette kendi seçtiği AIO'ya alternatif olarak söyledim. 800 900 liralık bir tower da soğutur o işlemciyi. Eğer 2K'yı oradan alıp başka bileşene vermek istenirse; elbette 360MM AIO bütçe artığı konumuna geliyor
www.n11.com
www.n11.com