🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Edge, 12/256 - 46.549tl

S25edge donanım olarak daha kaliteli parçalara sahip , f8 pro kağıt üzerinde iyi gözükür ama ısı yalıtımı samsungla yarışamaz
ı ısı sorunu işte yazılımdan kaynaklı zibilyon tane uygulama arka planda çalıştırmasa xaomi en fp markadırda bu yazılımsal sıkıntılardan kaybediyor.

ı ısı sorunu işte yazılımdan kaynaklı zibilyon tane uygulama arka planda çalıştırmasa xaomi en fp markadırda bu yazılımsal sıkıntılardan kaybediyor.
Bu konuda katılıyorum , xiaomi çin merkezli bir firma olmasa güzel eleştiriler bende yapabilirdim ama milliyetçi bir insan ve çin malı ürün kullanmamaya özen gösteriyorum , çin malı olmasaydı , yazılımsal sorunları , abd deki android firmasından özel bir sürüm için iş ortaklığı teklif edip bu sorunu çözebilirdi ama ambargolar sadece global sürümü kullanmasına izin verdiği için bu sorunu yaşıyor aslında

Gün geçmiyor ki S25 Edge indirime girmesin.

Bu fiyata 8 elite'li cihaz nimet gibi bir şey.

İhtiyacı olan kaçırmasın.

Eğer incelik için arıyorsanız kesinlikle ip Air almalısınız.

Eğer incelik için arıyorsanız kesinlikle ip Air almalısınız.
Global fiyattaki air modeli bile fiyat konusunda hala tartışmalar devam ediyor ama dediğin doğru apple mobile eko sistem %48 ini temsil ediyor uygulamalar ilk apple sonra samsung için optimize ediliyor ama tr fiyatı air mantıksız direk 17 almak daha mantıklı , edge ile air arasında uçurum bir fiyat farkı olduğu sürece edge daha mantıklı

Valla bu fiyata çok güzel telefon. Bütçem olsa kesinlikle değerlendirirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,721
Üyeler
199,211
Son üye
huseyin1358

Geri