Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

indirimin ilk gününün sabahında 1 saatte falan bitmişti sonra 1850 olmuştu mecbur o fiyattan almıştım da ezik sıkıntı yapmıyorsa 1300 de çok iyi fiyat

Alıntıyı görüntüle
En temizi gelene kadar iade edip tekrar almayı dene bence. Ben öyle öyle 6-7 kendime aldım. Boyasında sorun olmayan altında hafif defo olanlardan denk getirmeye çalış.

Bir de aldıktan sonra su kaynatıp içine koyup 2-3 gün beklet. Hala suyu ateş gibi tutması lazım. Ben testlerini öyle yaptım.
defosu çok belli bana kalsa urunu kullanmam 14 gun bekletirim yeni depo urunu duşerse onu alırdım hangisinin defosu daha fazlaysa iade ederdim termoslar kutusuz gelir zaten
Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi sıcak su bekleyip test edeceğim veya depoya tekrar düşerse alacağım

Arkadaşlar Stanley aldım 2. El den de kutusuz geldi ve bir kaç yerinde vuruk vardı. Termosun performansı etkilenilir mi? Bir de kutusuz mu geliyor bu ürünler? Normalde aldığım her depo ürünün kutusu vardı da o yüzden sormak istedim.
İade et hocam performansını etkiliyor senin aldığın ürün kötü durumda zaten

Samsung a56 8 gb 256 antrasit düşerse almayin arkadaşım aldı ultrawide lensinde sorun varmış kameranın uygulaması kendisini kapatiyor hiç bir şekilde düzelmiyormuş bilginize internetteki herşeyi denemiş ihh

Arkadaşlar Stanley aldım 2. El den de kutusuz geldi ve bir kaç yerinde vuruk vardı. Termosun performansı etkilenilir mi? Bir de kutusuz mu geliyor bu ürünler? Normalde aldığım her depo ürünün kutusu vardı da o yüzden sormak istedim.
Termosun üretim tekniğinde vakumlama kullanıyorlar aradaki duvarda vakum gitmediği sürece sıkıntı olmaz, kozmetik kusur illa kullanırken oluyor fakat güzel fiyat farkı yoksa iade edin

3x ihtiyaç olan varsa

1783031916878.webp

Arkadaşlar tek kişiye yetecek şekilde küçük airfrylardan düşüyor mu

bunu alacaktım 0ı kalmamış,
tek kişilik ufak kahve termosu olursa etikerlet misin hocam, su termousunu halllettik sayende memnunum.
Onları da fazla beklemiyorlar alıyorlar. Hele 1260a düşen fiyatlar çok hızlı gidiyor büyük termoslarda.

Kahve için çok çeşit var bende pek bilemiyorum ama şöyle bir şey kullanıyorlar sanırım. Bu siyah olan sıfır fiyat.
1783078211170.webp

Birde dün gece depoda 800-850ye şu bembe modelden vardı ama onu almışlar.
1783078260208.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar tek kişiye yetecek şekilde küçük airfrylardan düşüyor mu
Nadir düşüyor. Ben 900e denk getirdim iptal ettiler. Thh'ye başvurdum.
1783078326460.webp

Konuyu amazon termos indirimleri diye değiştirelim artık başka bir şey yok sanırım

1000122016.webp

depodan aldığım ikinci mouse bunda da orta tuş çalışmıyor. bu çok sık yaşanan bir durum mu ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,618
Üyeler
198,806
Son üye
mete731

Geri