merb1y
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
bu kartın çıkış fiyatı globalde 600 dolar 27k eder hadi model bazlı düşünelim 28.5 olsun 3k indirim olmuş sanki allahlık fiyata satıyormuş hatta bedavaya veriyormuş gibi burda insanların düşünce ve fikrini kırmaya çalışıyorsunuz. abd de zaten 50 küsür dolara satılarak uyguna verilen casio duro marlin saatini 12 dolara sattılar wallmartta. sizin gibi yaygara koparanı görmedim oralarda o konularda. Türk insanını aşağılayıp alamazsın haketmiyorsun imaları alıyorum bu postlardan sanki bir elin yönlendirmesiyle yapılan hareketler gibi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sondaki duyar çabası kopardı açıkçası Türk insanını aşağılamayla ne alakası var? Git duyarını başka yerde kas.bu kartın çıkış fiyatı globalde 600 dolar 27k eder hadi model bazlı düşünelim 28.5 olsun 3k indirim olmuş sanki allahlık fiyata satıyormuş hatta bedavaya veriyormuş gibi burda insanların düşünce ve fikrini kırmaya çalışıyorsunuz. abd de zaten 50 küsür dolara satılarak uyguna verilen casio duro marlin saatini 12 dolara sattılar wallmartta. sizin gibi yaygara koparanı görmedim oralarda o konularda. Türk insanını aşağılayıp alamazsın haketmiyorsun imaları alıyorum bu postlardan sanki bir elin yönlendirmesiyle yapılan hareketler gibi geliyor.