IEM Kulaklık alınır mı?

E bu dac’da çok kısa msskslsmslsö.
Dac yüksek ses ve kalite için uzatmak için uzatma kablosu alman gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de şöyle bir uzatma kablosu da var. Bununla kullanmak ses kalitesini bozar mı? Ses kartına takınca IEM kulaklık ucu ucuna yetiyor diye bunu aldım.
Bende de bunun veggieg marka olanı var bir fark hissedemedim ama kullanmıyorum da. Standart kullanıcı için sorun olmaz bence.

1.2 m standart kablo uzunluğu bence kısa pc için. Arkaya zaten takamazsın önden de pek konforlu olmaz kasa çok yakınsa olabilir sadece. Dac öne takacaksan al klasse alc5686 en iyisi bu ıemler için. Diğerleri dip ses yapıyor dawn pro 2 falan almadığın sürece. Apple dac da çok ince bişey ben beğenmedim ama performansı ok ses seviyesi hariç.
Hocam bende rog b850 a anakart var. Onda alc4080 varmış.
Sen şimdi arkaya takarsan klasse alma diyorsun.
Ama kasanın ön girişe takarsam al diyorsun.
Peki uzatma alıp+dac alırsam seste Performans kaybı olur mu?

Hocam bende rog b850 a anakart var. Onda alc4080 varmış.
Sen şimdi arkaya takarsan klasse alma diyorsun.
Ama kasanın ön girişe takarsam al diyorsun.
Peki uzatma alıp+dac alırsam seste Performans kaybı olur mu?
Bende de tomahawk 4080 var yine. Arkadaki çıkış direk 4080 çipinden alıyor sinyali. Ön panelden takarsan araya ön panel kablosu+bütün anakart devre yolu giriyor. Bu bütçelerde ses kalitesi pek etkilenmiyor ama dip ses olabilir. Arkaya takacaksan sadece uzatma al yeter dac gereksiz 4080 gayet güzel. Ön panele takacaksan dac da al.

Bende de tomahawk 4080 var yine. Arkadaki çıkış direk 4080 çipinden alıyor sinyali. Ön panelden takarsan araya ön panel kablosu+bütün anakart devre yolu giriyor. Bu bütçelerde ses kalitesi pek etkilenmiyor ama dip ses olabilir. Arkaya takacaksan sadece uzatma al yeter dac gereksiz 4080 gayet güzel. Ön panele takacaksan dac da al.
Uzatma önerin var mı hocam?

Uzatma önerin var mı hocam?
Veggieg var bende ucuz bir şey, bir şeyler ters bu kabloda ama ne çözemedim. Ben pc de kullanmıyorum o yüzden önerim yok ama iyi bir kablo al yoksa ucu küçük hareketlerde bile cızırtı falan yapıyor.

Veggieg var bende ucuz bir şey, bir şeyler ters bu kabloda ama ne çözemedim. Ben pc de kullanmıyorum o yüzden önerim yok ama iyi bir kablo al yoksa ucu küçük hareketlerde bile cızırtı falan yapıyor.
İşte iyi bir kablo nedir sjsjsjsjsk.
Neye iyi diyoruz.

İşte iyi bir kablo nedir sjsjsjsjsk.
Neye iyi diyoruz.
Kalın, pahalı, bilindik marka hocam iyi hdmi kablosu nasıl alıyorsan aynı mantık şimdi kablo uzmanı değilim ki ben :D xd ses işinde kablo ne kadar kalınsa o kadar iyi oluyor ona dikkat edebilirsin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Başta ağrıtıyor sonra alışıyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzatmaya bu kadar vereceğine depodan apple dac ve usb type c dönüştürücü veya hub al hem aynı paraya denk geliyor hemen hemen ve daha iyi olur.
Depo dediğin Amazon depo mu

Geri