1000 daha ver Raijintek Cratos Lite alcorsair vs550 şuanlık yeter idare eder ama belli bir süre sonra değiştirmem gerekiyor illaki sizce ne almalıyım f/p kaliteli bir şey olursa sevinirim
birden ses yapıyormuş o incelemelerde öyle yazıyor1000 daha ver Raijintek Cratos Lite al
Fark etmezsin o sesi bu PSU daha kötüdür rajintekdenbirden ses yapıyormuş o incelemelerde öyle yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/msi-psu-mag-a750gn-pcie5-750w-80-gold-power-supply-pm-HBC000088C57V şu nasıl peki
bilmiyorum bende satın alanların yalancısıyım öyle demişler birden hızlanıyor yazmışlarFark etmezsin o sesi bu PSU daha kötüdür rajintekden
Evet bende de düz Cratos var fan eğrisi biraz agresif diye biliyorum ama ben öyle ses falan duymadım
Ürün hakkında bilgi sahibi değilim ürün spl tier listde b- tier olarak sınıflandırılmış. Raijintek Cratos serisinde fan eğrisi agresif 15 dakikada bir saniyelik çalışıp sönüyor fan. senin kasan biraz bile olsa sesliyse o sesi duyma ihtimalin yok.bilmiyorum bende satın alanların yalancısıyım öyle demişler birden hızlanıyor yazmışlar
bu attığım kötümü gold falan diyor ve en çok satanlarda hepsiburada da
kasamda ses yok olmasınıda istemem daha sessiz bir şey yokmu bildiğin b tierde iyi mi? oluyor iyiyse alayımÜrün hakkında bilgi sahibi değilim ürün spl tier listde b- tier olarak sınıflandırılmış. Raijintek Cratos serisinde fan eğrisi agresif 15 dakikada bir saniyelik çalışıp sönüyor fan. senin kasan biraz bile olsa sesliyse o sesi duyma ihtimalin yok.
https://www.trendyol.com/corsair/rm...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme dediğin siteden baktım bu G Tier diyor galiba en iyilerden demek sence alınır mı? tek kablo ile direkt ekran kartına güç verebilirmiyimÜrün hakkında bilgi sahibi değilim ürün spl tier listde b- tier olarak sınıflandırılmış. Raijintek Cratos serisinde fan eğrisi agresif 15 dakikada bir saniyelik çalışıp sönüyor fan. senin kasan biraz bile olsa sesliyse o sesi duyma ihtimalin yok.
peki bu marka iyi mi? hiç duymadımdaBütçe nedir psu için
Düzeltme yapamadım, bence biraz daha koyup rajientek cratos 850w alın lite değil eğer yoksa lite alın çünkü bu fiyatta B tier o var diğerleri C tier
türkiye de duymadın ,marka kaliteli merak etmeyinpeki bu marka iyi mi? hiç duymadımda
garanti olarak nasıl servis olarak nasıl yarın birgün bi sorun çıksa irtibata geçebileceğim birileri varmı aksi takdirde bunu alacağım