🔥İndirim Gigabyte X870e Aorus Elite Wıfı7 15.200 TL 6-9 Taksit

geçenlerde vatandaki 14kya inen kart değil miydi bu yanlış hatırlamıyorsam

Ulan 11 yıl oldu uzaktan video izlerim sadece gene bir şey öğrendim :)
Biosda hafızada neymiş öyle ya hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimkide 64 Muş neyseki yeni almıştım bende ona baktım
kendimde anakart bakıyorum usb3 soketini takacakken uclar kırıldı sonra dikkatimi çekti 64 mb yeni çıkan anakartların bios boyutu zamanında 16 mb amd anakartlar yeni gelen işlemcileri desteklemedi 32 mb geçti üreticiler baya olay olmuştu amd zen6 işlemciler am5 sokette devam edecek demiş ama satır aralarında 64 mb bios olan eski anakartlarda diye belirtmiş kesin yine sorun olacak 32 mb bioslarda durduk yere tüm yeni modeller 64 mb olarak güncellemez anakart üreticileri

🍁Faz: 2x8+2+2 55a DrMOS
🍁Ses Kodeği: ALC1220
🍁USB Girişleri: 10 Type A - 2 Type C
🍁SSD Yuvaları: 3 Adet Gen 5 - 1 Adet Gen 4

Yakın zamanda sinerjide 14.800 TL + 150 TL kargo olarak 14.950 TL ye alınabiliyordu fakat taksit yoktu ve 16.000 TL olacak şekilde zam geldi. Şuan nerdeyse eski fiyatına 6-9 taksit seçeneğiyle almak isteyenler değerlendirebilir.

LİNK: https://www.hepsiburada.com/gigabyte-x870e-a-elite-wifi7-atx-anakart-amd-x870e-chipset-ddr5-bellek-am5-soket-tipi-p-HBCV000077G8ST?magaza=TEBİLON&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.8

EDİT: Birkaç gün önce beyaz versiyonu 13e satılmış bilginiz olsun ona göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz.
gigabyte ın ben ekran kartlarını seviyorum ama şu anaklartlarının biıos arayüzüne bir türlü alışamadım

kendimde anakart bakıyorum usb3 soketini takacakken uclar kırıldı sonra dikkatimi çekti 64 mb yeni çıkan anakartların bios boyutu zamanında 16 mb amd anakartlar yeni gelen işlemcileri desteklemedi 32 mb geçti üreticiler baya olay olmuştu amd zen6 işlemciler am5 sokette devam edecek demiş ama satır aralarında 64 mb bios olan eski anakartlarda diye belirtmiş kesin yine sorun olacak 32 mb bioslarda durduk yere tüm yeni modeller 64 mb olarak güncellemez anakart üreticileri
anladım bende baktım benimki 64mb cıktı yeni almıştım. Zaten işlemci değişebilirmiyim bilmiom ilerde ama değişirsem desteklemesi hoş oldu

URL paylaşırken takip ve referans parametrelerini temizlemeye özen göstersen iyi olur hocam. Bu linkteki:

&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.8

kısmı tamamen gereksiz, takip ve referans verileri içeriyor. Muhtemelen farkında değilsinizdir ama durum böyle.

Bu arada bu işi otomatik yapan Amazon script'i hazırladım ama HB için manuel dikkatli olsak yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri