Joyella
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Pro daha iyi.Hocam elite mi daha iyi pro mu ?
Pro daha iyi.Hocam elite mi daha iyi pro mu ?
kendimde anakart bakıyorum usb3 soketini takacakken uclar kırıldı sonra dikkatimi çekti 64 mb yeni çıkan anakartların bios boyutu zamanında 16 mb amd anakartlar yeni gelen işlemcileri desteklemedi 32 mb geçti üreticiler baya olay olmuştu amd zen6 işlemciler am5 sokette devam edecek demiş ama satır aralarında 64 mb bios olan eski anakartlarda diye belirtmiş kesin yine sorun olacak 32 mb bioslarda durduk yere tüm yeni modeller 64 mb olarak güncellemez anakart üreticileriUlan 11 yıl oldu uzaktan video izlerim sadece gene bir şey öğrendim
Biosda hafızada neymiş öyle ya hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benimkide 64 Muş neyseki yeni almıştım bende ona baktım
gigabyte ın ben ekran kartlarını seviyorum ama şu anaklartlarının biıos arayüzüne bir türlü alışamadımFaz: 2x8+2+2 55a DrMOS
Ses Kodeği: ALC1220
USB Girişleri: 10 Type A - 2 Type C
SSD Yuvaları: 3 Adet Gen 5 - 1 Adet Gen 4
Yakın zamanda sinerjide 14.800 TL + 150 TL kargo olarak 14.950 TL ye alınabiliyordu fakat taksit yoktu ve 16.000 TL olacak şekilde zam geldi. Şuan nerdeyse eski fiyatına 6-9 taksit seçeneğiyle almak isteyenler değerlendirebilir.
LİNK: https://www.hepsiburada.com/gigabyte-x870e-a-elite-wifi7-atx-anakart-amd-x870e-chipset-ddr5-bellek-am5-soket-tipi-p-HBCV000077G8ST?magaza=TEBİLON&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.8
EDİT: Birkaç gün önce beyaz versiyonu 13e satılmış bilginiz olsun ona göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz.
anladım bende baktım benimki 64mb cıktı yeni almıştım. Zaten işlemci değişebilirmiyim bilmiom ilerde ama değişirsem desteklemesi hoş oldukendimde anakart bakıyorum usb3 soketini takacakken uclar kırıldı sonra dikkatimi çekti 64 mb yeni çıkan anakartların bios boyutu zamanında 16 mb amd anakartlar yeni gelen işlemcileri desteklemedi 32 mb geçti üreticiler baya olay olmuştu amd zen6 işlemciler am5 sokette devam edecek demiş ama satır aralarında 64 mb bios olan eski anakartlarda diye belirtmiş kesin yine sorun olacak 32 mb bioslarda durduk yere tüm yeni modeller 64 mb olarak güncellemez anakart üreticileri
URL paylaşırken takip ve referans parametrelerini temizlemeye özen göstersen iyi olur hocam. Bu linkteki: