Videosu yapılacak bir sistem değil bence, daha iyileri hem başka taraflardan hem bizzat donanım arşivinden geldi zaten. Acil ihtiyacı olan 9 taksitle alabilir.Game Garaj Elite S70 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD RTX5070 Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Game Garaj Elite S70 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD RTX5070 Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ram videoda gözüküyor ama şuna ben de katılıyorum firmalar marka model vs vermeyip kafasına göre ürün yollayabiliyor çok gördüm bu durumu. En azından Donanım arşivi şu sistemi videolu olarak satıyorsa parçaların gerçekten videodaki ile aynı olacağından emin olabilmek ister yani alıcı. Şimdi videodaki RAM iyi mi bilmiyorum o markayı ilk defa görüyorum ama şimdi satıcı RGB de olmayan bambaşka bir RAM gönderse tamamen haklı gibi oluyor şu ürün açıklaması ile.Sistem için siteye baktım da. Adamlar ram'in markasını bile vermemişler. O kadar bakmaya çalıştım. Sadece 32 gb, cl38 olduğu ve 6000 mhz olduğu girilmiş. Şu sistemleri ellerinde kalan ürünlerden yapmayı ne zaman bırakırlar acaba. Hocam bari yapıyorlar. En azından biraz daha aşağılara çekseler.
Son düzenleme: