🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Videosu yapılacak bir sistem değil bence, daha iyileri hem başka taraflardan hem bizzat donanım arşivinden geldi zaten. Acil ihtiyacı olan 9 taksitle alabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem için siteye baktım da. Adamlar ram'in markasını bile vermemişler. O kadar bakmaya çalıştım. Sadece 32 gb, cl38 olduğu ve 6000 mhz olduğu girilmiş. Şu sistemleri ellerinde kalan ürünlerden yapmayı ne zaman bırakırlar acaba. Hocam bari yapıyorlar. En azından biraz daha aşağılara çekseler.
Ram videoda gözüküyor ama şuna ben de katılıyorum firmalar marka model vs vermeyip kafasına göre ürün yollayabiliyor çok gördüm bu durumu. En azından Donanım arşivi şu sistemi videolu olarak satıyorsa parçaların gerçekten videodaki ile aynı olacağından emin olabilmek ister yani alıcı. Şimdi videodaki RAM iyi mi bilmiyorum o markayı ilk defa görüyorum ama şimdi satıcı RGB de olmayan bambaşka bir RAM gönderse tamamen haklı gibi oluyor şu ürün açıklaması ile.

Son düzenleme:
Beyler indirim beklemekten lanet ettim 9070xt yide iptal ettiler 25 binden

Lanet olsun diyip 36 dan Asus Prime 9070xt Alınır mı?. 9 taksit var limitte yetiyor tek eksikde kart
Prime günlerinde almadım 33 e Challenger falan vardida 5060ti bekliyordum 24-25e çok bekledik artık sonlandiralim bu isi
Düşme kemalim düşme

Bu sistem dengeli değil ne yazık ki. Performansı yüksek parçalar seçilmiş ancak anakart seçimi cidden hiç olmamış. Eğer Donanım Arşivi ismini hak edeceksiniz sadece muhasebe yaparak bu işlemi yapamazsınız, anlayan birisiyle de çalışmalısınız.

bakalım bu konuda kimlere elveda diyecez
Bu gidişle bizim gibi kaliteli kitleleden kimse kalmaz. 😅

akakçeden birebir aynı parçalarla kendiniz toplarsanız aşağıdaki gibi oluyor. (ram en ucuz seçenekten 2k daha pahalı nox yerine kingston cl36 6000mhz seçtim)
ÖNEMLİ: AŞAĞIDAKİ TOPLAM İLE KIYASLAMA YAPMAYIN, BENZER OEM PAKETLER İLE KARŞILAŞTIRIN BÖYLE 16K PAHALIYA GELİYOR
1783323080916.webp

akakçeden birebir aynı parçalarla kendiniz toplarsanız aşağıdaki gibi oluyor. (ram en ucuz seçenekten 2k daha pahalı nox yerine kingston cl36 6000mhz seçtim)
ÖNEMLİ: AŞAĞIDAKİ TOPLAM İLE KIYASLAMA YAPMAYIN, BENZER OEM PAKETLER İLE KARŞILAŞTIRIN BÖYLE 16K PAHALIYA GELİYOR
Alıntıyı görüntüle
Bingo! İşte, gösterdiğiniz görüntü aslında günümüzdeki ekonomik çarkın, B2C veya B2B2C sisteminden çok uzakta olduğunu ve B2B sisteminin benimsenmesi sebebiyle bu kadar ciddi iskontolar yapıldığını görüyoruz. B2B modeli işlendiği için ürünleri istedikleri fiyata verip suşu başka yere atmaya çalışıyorlar.

Eğer geliriniz TL ise peşin almak ile 6-9 ay peşin fiyatına taksitli almak arasında yaklaşık %10 avantaj söz konusu.
Gelirim tl/aralıkta tek seferde tüm parçaları alıcak kuzenim peşin

Gelirim tl/aralıkta tek seferde tüm parçaları alıcak kuzenim peşin
Türkiyeden 6+ taksitli almak reel olarak size ~%10 daha uyguna geliyor. Bunu demek istedim. Parçalaları alamadan önce ikisi arasında fiyat farklarına bakabilirsiniz. Buna göre karşılaştırarak bazı parçaları buradan bazılarını oradan da alabilirsiniz.

Bana kimse laf edemez! bunu onlar da biliyor onun için çok sallamıyorum. Konu hazır sistemse TR'de yapılamaz denilen her şeyi zaten bu ekip yaptı sonrası bizi takip etti. Adam Vatan PC diyor yani desene ne olacak onu kim takar 9 Taksit olayının nasıl dev bir maliyet olduğunu bilmeyen çocuklar burada klavye yarıştırıyor.
Şurada net açıklık getirelim. Eleştiri yapma hakkımız da var. Şu anda Türkiye'de B2B odaklı işletmelerden ve sizin gibi Influencer'lar olan "İndirim kovalıyoruz (!)." demenize rağmen zaten gerçek fiyatta satılan ürünleri size kakalayıp siz de "Cherry Pick" yöntemiyle en kötü parçaları seçiyorsunuz ekran kartı ve işkemci dışında.

Piyasa dinamiklerini bilen aile esnafı olarak söylüyorum. Distribütörden alıyoruz çoğu ürünleri ve bize rakip olan Macro Center ya da Gourmet Garage'da ürünleri yapay olarak şişiriliyor. Yıllardır ticaretin içerisindeyiz ailece ve siz B2B yapısını savunup yapay olarak enflasyona sebep veriyorsunuz.

Hatta bilgisayar parçası almamız gereken zamanlarda ismini vermeyeceğim perakende bilgisayar mağaza CEO'sunun şöförü de "Siz işletme olduğunuz için size iskonto yapabiliriz." söylemini bizzat duydum ve oradan almadık sırf bunun yüzünden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hayır aksine sizler eleştiri kaldıramıyorsunuz. Misal bu sistemin neyini eleştiriyorsun?

çalışmayan bir parça mı var?
sizden daha fazla para mı istendi?
toplama ücreti mi istendi?
vade farkı mı alındı?

Konu daha iyi parçalarsa!!!!!! bütçenizi arttırıp daha iyi bir sistem alacaksınız. Size tam performansla çalışan sıkıntısız bir sistem toplanmış yetmemiş üzerine indirim yapılmış yetmemiş üzerine peşin fiyata 9 taksit yapılmış burada ne istiyorsunuz.
Aynen öyle, sayenizde çıkan yanlış parça seçimlerinizden ötürü tam olarak kararlı çalışmayan parçalar var. Önerdiğiniz çoğu anakartladaki PCIe ağaçları rezalet ve RTX 50 serisindeki tüm kartların kafası karışıyor. Eleştiriyi kabul etmeyen de sizsiniz ve @Che_ gibi kemik kitle son derece haklı yorumlarında. CİMER'e zaten başvuru yaptım bazı konularda, diğeri sonuçlanınca Ticaret Bakanlığı'na da ihbar başvurusunda bulunurum.

Son düzenleme:
abdullah abi para verip aldığımız bir şeyde beğenmemek hakkımız değil mi , burada ticaret yok mu bunu bize yüce bir lütüf gibi sunduğunu düşünmen ve insanların hep daha fazlasını istediğini söylemen biraz absürt bence
Bizim yaptığımız eleştirinin birebir aynısı. Bu forum açık bir şekilde şu anayasayı ihlal ediyor olabilir.

Ek olarak bu:

Son düzenleme:
Merhaba, ram marka modelleri stok durumuna göre değişkenlik gösterebilmmektedir. Bu nedenle marka model sunamamaktayız. Bios ayarları yapılmış bir şekilde gelmektedir. Ekran kartı 16GB'dır. ㅤ Belirtilen donanım bileşenleri, mesajın hazırlandığı tarih itibarıyla stoklarımızda mevcuttur. Bununla birlikte, stok durumu; tedarik süreçleri ve talep koşullarına bağlı olarak kısa süre içinde değişiklik gösterebilir. ㅤ Bu nedenle, satın alma işleminizi gerçekleştirmeden önce OEM Paket bileşenlerinin güncelliğini teyit etmenizi önemle tavsiye ederiz. ㅤ İlgilendiğiniz OEM Paket konfigürasyonunda şu anda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır: ㅤ İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray ㅤ Anakart: ASUS PRIME B650M-R AMD AM5 DDR5 7200 HDMI 2xM2 USB3.2 Matx ㅤ RAM: 1x 16GB 6000MHz CL38 DDR5 (Marka Model Değişmektedir) ㅤ Ekran Kartı: PowerColor Reaper RX9060XT 16G-A 16GB 128Bit GDDR6 ㅤ SSD: Crucial P310 1TB m.2 2280 NVMe SSD PCIe CT1000P310SSD8 ㅤ Kasa: Hawk Gaming HC510 650W 80+ Bronze ARGB Akvaryum ATX Mid Tower Siyah Gaming Kasa ㅤ Soğutucu: Hawk Gaming HL120 Frostbite 120mm ARGB AM5 ve LGA1700 Uyumlu Siyah Sıvı Soğutucu ㅤ WiFi: WiFi USB Adaptör (Marka Model Değişmektedir) ㅤ Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

GAMEGARAJ mağazasının N11'de sorulan soruya cevabı bu şekilde. Elinize nasıl bir ram gelecek bilemezsiniz

Geri