Dün donanım arşivinin tavsiyesiyle 68.500 tl ye r5 7500f 5070li sistem gönlüm 7800 x3d'li sistemlerden yana olsa da ucuz bulmam nedeniyle aldım. Ancak aldıktan sonra araştırdığımda Ramın Cusu isimli bi marka olduğunu olduğunu bu markanın çok bilindik ve kendini ispatlamamış bi marka olduğunu, anakartın giriş seviyesi ileride yükseltmeye açık bir anakart olmadığını, m2 nin 2026 yılında olmamıza rağmen 3000'li hızlarda çalışma sergilediğini ve psu modelinin de gene giriş seviyesini olduğunu sistemin ödeme avantajı haricinde çokta ucuz olmadığını öğrendim. Aslında bütçem 90-100k arasıydı ve gönlüm r7 7800 x3d ve 5070 ya da tili modellerinden yanaydı. Siz ne düşünüyorsunuz ödeme avantajından dolayı aldığım sistemi iade etmeli miyim.
Monitörüm 2k 280 hz ancak rekabetçi oyunlar da oynamaktayım ve rekabetçi oyunlarda 2k çözünürlüğe almayı bırak cs de fhd'nin altındaki çözünürlükte oynuyorum. (Render vs işlerle meşgul değilim ama amd ekran kartı istemiyorum.)
Not : Benim şuan kullandığım pc 2021 yılında donanım arşivinin i5 11400 ve 3060 lı sistemi ve piyasada ederi 12k iken ben 8k ya almıştım şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı ama bileşenlerin kalitesi gerçekten çok üst düzeydi. psusu rog strix kalitesindeydi mesela hiçbir sorun çıkartmadı
oem paketlerin neden gerçekten indirim özelliğini kaybetti merak içerisindeyim gerçekten. (bu dönemde ram ucuzdu ancak ekran kartları ateş pahasıydı)
Monitörüm 2k 280 hz ancak rekabetçi oyunlar da oynamaktayım ve rekabetçi oyunlarda 2k çözünürlüğe almayı bırak cs de fhd'nin altındaki çözünürlükte oynuyorum. (Render vs işlerle meşgul değilim ama amd ekran kartı istemiyorum.)
Not : Benim şuan kullandığım pc 2021 yılında donanım arşivinin i5 11400 ve 3060 lı sistemi ve piyasada ederi 12k iken ben 8k ya almıştım şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı ama bileşenlerin kalitesi gerçekten çok üst düzeydi. psusu rog strix kalitesindeydi mesela hiçbir sorun çıkartmadı