🔥İndirim Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless- 6900 TL

tire20

80+
Reaksiyon skoru
74
Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless modeli 6900 TL seviyeleri düşmüş isteyen değerlendirebilir.

Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless
56546.webp

56547.webp

Bende huntsman V2 pubg edition var çok iyi

Kablosuz olsaymış alırdim kablosuz arayışındayım

Mükemmel klavye, bu paraları verip hala kablolu olması sıkıntı sadece. Yurtdışı fiyatı 220 dolar yani 10bin lira. Bütçesi olup razer almak isteyenler değerlendirsin.

Wireless değil o yüzden bizimle değil. Apex pro tkl wireless kullanıyorum. Hoş şarjı çabuk bitiyor

Mükemmel klavye, bu paraları verip hala kablolu olması sıkıntı sadece. Yurtdışı fiyatı 220 dolar yani 10bin lira. Bütçesi olup razer almak isteyenler değerlendirsin.
Mükemmel klavye falan değil kullanıyorum ama klavye modlanmadan asla ses profili olarak iyi değil çıngırdıyor bildiğin synapse zaten ayrı bir fiyasko bu fiyatlara tavsiye etmek mümkün değil bence hele birde yurtdışında 8bin hertz modeli çıktı bu ondanda değil

Wraith'de çok iyi klavyeler var bu fiyatlara

Mükemmel klavye falan değil kullanıyorum ama klavye modlanmadan asla ses profili olarak iyi değil çıngırdıyor bildiğin synapse zaten ayrı bir fiyasko bu fiyatlara tavsiye etmek mümkün değil bence hele birde yurtdışında 8bin hertz modeli çıktı bu ondanda değil
Hocam huntsman te var bende, sahip olmayınca uzaktan daha güzel gözüküyordu v3 pro 😅 Herşeyi razer alan tayfadanmışsınız siz de, razerların galiba hiçbirinin sesi güzel değil :cry:

Hocam huntsman te var bende, sahip olmayınca uzaktan daha güzel gözüküyordu v3 pro 😅 Herşeyi razer alan tayfadanmışsınız siz de, razerların galiba hiçbirinin sesi güzel değil :cry:
Razer bu v3 pro modelinin 8k versiyonunu çıkardı onda sesi iyileştirdiler ama bu 1k hz olan versiyonu modladım ben kendim kullanıyorum aynı anda stok halinide kullandım yan yana tuş basımı ses ve premium hissiyat stok halinde kesinlikle yok

Geri