🔥İndirim Gıgabyte M27up 27" Ss Ips Dual-Mode 4k Uhd 160hz / Fhd 320hz 15899tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,056
9 taksit banka kampanyası harici çok avantajı yok ama rakibide yok malesef.
1783367673229.webp

27 inç 4k da pişman eder mi? 9070xt için düşünüyorum yoksa 2k'ya mı yönelmeliyim?

27 inç 4k da pişman eder mi? 9070xt için düşünüyorum yoksa 2k'ya mı yönelmeliyim?
4070ti super ile 4k oled e 3-4 gün önce geçtim evet artık oyunlar 120 fps değil ama 60*80 fps arası görüntü çok çok iyi tavsiye ederim. Cyberpunk Phantom DLC sine başladım. 2K oled de dahi ben bu oyunu oynayarak yazık etmişim dedim.

G27UP kullaniyorum bunun yerine bayagi keyif aliyorum oyun oynarken, tavsiye ederim

hb de 9 taksit 12 bin liraya gamepower kaze dual aldım, çok iyi monitör. Linkdeki ürünün tüm özellikleri var, boşuna 4 bin lira fazla vermeyin derim. Aldığım monitöre gece lambası bile koymuşlar, masa lambasını kaldırdım :)

hb de 9 taksit 12 bin liraya gamepower kaze dual aldım, çok iyi monitör. Linkdeki ürünün tüm özellikleri var, boşuna 4 bin lira fazla vermeyin derim. Aldığım monitöre gece lambası bile koymuşlar, masa lambasını kaldırdım :)
Kwm switch usb hub type c yok kaze de tactical switch te yok 24inche düşüren bende kouri aldım 12bine ama bu monitor çok daha iyi boşuna fazla para vermiş olmuyorsunuz

Link atabilir misiniz?

4070ti super ile 4k oled e 3-4 gün önce geçtim evet artık oyunlar 120 fps değil ama 60*80 fps arası görüntü çok çok iyi tavsiye ederim. Cyberpunk Phantom DLC sine başladım. 2K oled de dahi ben bu oyunu oynayarak yazık etmişim dedim.
Oled gözümü korkutuyor açıkçası, peki bu 4k deneyim için 27 inç monitör mü kullanıyorsunuz yoksa 32 mi?

Büyük inc düşük piksel pişman eder. Sizlik bişey değil yani. 27inc için önerilen min 2k, 4k da daha iyi görüntü.

Geri