🔥İndirim Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Attan inip eşşeğe binersin.
ya paramı harcasayım gelmedi çalışan güzel bi sistemim var zaten uğraşmam da montajıyla hevesim de kalmadı. pc satışa da koydum paraya ihtiyacım yok ama pcyi de kullanmıyorum macbooktan hallediyom işimi

+ 280mm destekleyen kasada bile problem yaşanabilir. Anakart soğutucu blokları veya ram yüksekliği gibi..
Evet. Benim kasada 280MM fan yeri var ama max. 240 radyatör destekliyor. Boyu yetiyor ama radyatör 3-4mm bile daha kalın olunca; anakarta vram bloğuna çarpıyor.

Bu yüzden alamadım.

Olay şu, ileride daha çok TDP'ye sahip bir işlemciye geçme ihtimaliniz var. Güzel bir indirimi değerlendirmek istiyorsanız, kasanızda LCD ekrandan animasyonlar oynatıp; görsellik hoşunuza gidiyorsa alın.

Ancak 7800X3D iGPU olmaksızın 85W max TDP'ye sahip bir CPU. Ortalama bir hava soğutma da fazlasıyla yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://fazeon.com/f15-a750bbq/
Bu kasaya olur mu ben pek anlamıyorum.
Evet olur

Olay şu, ileride daha çok TDP'ye sahip bir işlemciye geçme ihtimaliniz var. Güzel bir indirimi değerlendirmek istiyorsanız, kasanızda LCD ekrandan animasyonlar oynatıp; görsellik hoşunuza gidiyorsa alın.

Ancak 7800X3D iGPU olmaksızın 85W max TDP'ye sahip bir CPU. Ortalama bir hava soğutma da fazlasıyla yeter.
kasamda mevcut lcd var zaten biraz sönük kalıyor phantom sprit rgbsiz model fakat bir kaç kere lian li modelini gördüm onu çok övüyorlardı acaba bununla o aynı klasmanda mı

@GGbaba sizin önerdiğiniz kendi kullandığınız soğutucu modeli hangisiydi en son aldıgınız?

@GGbaba sizin önerdiğiniz kendi kullandığınız soğutucu modeli hangisiydi en son aldıgınız?
1783547615502.webp

İkisinin karşılaştırması. Ondan tahmini olarak %2-3 daha geride soğutma performansı olarak. Ancak bu fark, termal macun farkı, kasa içi havalandırma farkı vs. derken yok denebilecek düzeyde.

360mm olup ekransız olsa daha iyi olurdu. Bu haliyle beyaz renk olsa alabilirdim.

240mm dark aqua var. 2,5 yıl önce 13600KF i soğutmak için almıştım onu kullanıyorum hâla. Şuan almaya değer mi bilemedim. Şuankinin performansı giriş seviyesi bir ürüne göre gayet iyi. 85 i görmüyor, ben de şaşkınım. Ancak 3 yıl oldu olacak, ve beni biraz tedirgin etmeye başladı ömrü bakımından. Bunu şuan almak iyi midir bilemedim. 360a geçesim de var. Bu ay da fazla harcama yaptık, taksit cezbediyor ama yaaani, bilmiyorum.

Geri