🔥İndirim Macbook Pro/Apple M5 İşlemci/32gb Ram/1tb SSD/14"/Gümüş

hiçbir şey bilmemek;
Aman çok biliyorsunuz. Bizim patron da çok iyi biliyor apple tutkunu geçen sene ilk çıktığında almıştı 16 pro maxi. Bir kaç gün sonra bilgi işlemciyim diye geldi yanıma, nasıl mail gönderileceğini öğrettim. Ama çok güzel bu elmalar o başka bi dünya yani herkes anlamaz bi kere konfor var kardeşim ios yani mac os yani incecik cihazlar.

Aman çok biliyorsunuz. Bizim patron da çok iyi biliyor apple tutkunu geçen sene ilk çıktığında almıştı 16 pro maxi. Bir kaç gün sonra bilgi işlemciyim diye geldi yanıma, nasıl mail gönderileceğini öğrettim. Ama çok güzel bu elmalar o başka bi dünya yani herkes anlamaz bi kere konfor var kardeşim ios yani mac os yani incecik cihazlar.
Banane birader patronundan verdiğin örneğe bak

mac i oyun pc leriyle karşılaştırman hata gerçi ne anlatsam boş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elemanın kafa sadece oyun üzerine kurulu
Macbooku bir oyun bilgisayarıyla karşılaştırmak çok yanlış. Ben üç oyun bilgisayarıyla karşılaştırdım finansal olarak yani haksızlık olmasın. Hatta dört de ya ona. Ben bir sene macbook air m1 kullandım. Bir sene boyunca günlük kullanım eğlence ve multimedya anlamında sınırları zorlamaya çalıştım 10 bin lira değerindeki android telefonumda yapabildiğimden fazlasını nadir, eksikliğini yoğun hissettim ve fazla zorlamaya gerek yok dedim. Ama iş yerinde masanın üzerinde duruşu çok havalıydı ya bak inkar edemem.

Macbooku bir oyun bilgisayarıyla karşılaştırmak çok yanlış. Ben üç oyun bilgisayarıyla karşılaştırdım finansal olarak yani haksızlık olmasın. Hatta dört de ya ona. Ben bir sene macbook air m1 kullandım. Bir sene boyunca günlük kullanım eğlence ve multimedya anlamında sınırları zorlamaya çalıştım 10 bin lira değerindeki android telefonumda yapabildiğimden fazlasını nadir, eksikliğini yoğun hissettim ve fazla zorlamaya gerek yok dedim. Ama iş yerinde masanın üzerinde duruşu çok havalıydı ya bak inkar edemem.
hadi yürü bro ya hangi arm işlemci m işlemcilerin gücüne yetişiyor :D ossuruk snapdragon işlemcili windows laptopların nası batırdığını gördük xD

kullanım amacı farklı
macbook appledaki en mantıklı şey olabilir
hatta öyle

Macbooklardan ziyade Mac Mini'lere yönelinebilir. M1 fiyatına M4 bulmak mümkün, çok tercih eden var mı bilmiyorum ama ziyadesiyle işlevsel bence.
Şirkette masaüstünde kullanılacaksa veya bot kurmak için falan aşırı işlevsel Mac Mini. Ama MacBook da yüksek güç, çok kaliteli ekran, kaliteli kasa, yüksek pil ömrü ile çok iyi bir Laptop. Fiyatı daha pahalı ama Mac Mini için de ekran klavye mouse alınması lazım.

Yakında m6 işlemcili macler çıkacak biraz beklemek daha mantıklı.
oğlum ben bu konuyla m5'in olduğunu öğrendim adam m6 geliyor diyo

1783618695819.webp

Apple bir tutkudur. Aldiktan sonra ay sonunda kart extresini goren garibanlara guzelce tutturur.🤣

yıllarca en top seviyeye yakın laptopları da kullandım masaüstünü de macbook kullanırken alınan keyif hiçbirinde yoktu ki ben orta-alt sınıf bir macbook kullanıyorum gtav kıyaslamaya devam 1 yıla 6. sı gelince 10 yılda onu kıyaslarsınız

denilecek çok söz var da neyse , haklısın sen böyle devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri