Dustares
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,187
hemen bir resim patlatbenim kargo geldi bile
hemen bir resim patlatbenim kargo geldi bile
Etiketi açık mı geldi ben dün aldığımda etiketi açıktı
yo kapalı ama birkaç ay önce itopya web sitesinden gigabyte a620m-h anakart almıştım açılmış kullanılmış anakart gönderdiler herhangi bir sorunu yoktu iadeyle uğraşmadımEtiketi açık mı geldi ben dün aldığımda etiketi açıktı
20den ilana koyan sen misinEtiketi açık mı geldi ben dün aldığımda etiketi açıktı
Satmıcam ben kullanıcam ya da zorla oled monitor takas yaptıracak arkadaşım20den ilana koyan sen misin
Hayırlı olsun benimde bugün kargoya verildi
ram arayan arkadaşım vardı ona aldığım fiyattan vermeyi düşünüyorum ona da atmıştım yetişememişti ben kendim 16 gb kullanıyorum ama arkadaşıma 32 verecemHayırlı olsun benimde bugün kargoya verildi
kanka muhtemelen aldığın fiyattan ver dicen kimse kabul etmicek .dbu arada arkadaşlar nakit cash çalışır 32lik olanı alabilirim varsa kullanmayıp satacak arkadaşlara duyurulur iletişime geçebiliriz istanbul içi elden (ciddi almak istiyordum yetişemedim maalesef ki parça parça olacak şekilde sistem topluyorum)
Ben 32gb dual kullanıyordum Corsair ama yeğenin pc de ram olmayınca yeni kendi ram'imi yeğene birini verdim pc kurulu ramsiz bekliyordu. 9500f+6650xt benim eski ekran kartım b650 msi anakart 16gb ile güzel oldu ama ram fiyatları düşene kadar idare eder ya da kampanya olur dedik 16gb 10-11 vermek içimden gelmiyordu. Akşamında bu kampanyayı gördüm şimdi kendi emanetimi alıp enişteden parasını alarak tekli 32gb takıcam alıp kullanan herkese hayırlı olsun ben de alamasam üzülürdüm İtopya gerçekten alanlara güzellik yaptı 32 alıp hala 64 ü alamayan üzülen insanlar var kimse aşağıya bakmıyor bu fiyata 32 gb alamayanlar ne yapsın o yüzden eldekinin kıymetini bilelim.ram arayan arkadaşım vardı ona aldığım fiyattan vermeyi düşünüyorum ona da atmıştım yetişememişti ben kendim 16 gb kullanıyorum ama arkadaşıma 32 verecem![]()