Hangi Servis Sağlayıcısını Seçmeliyim ?

Hocam kısa ve net seçmemeniz gerekeni söyleyeyim kesinlikle TurkNet. 12 ay peşin ödemede fiber internetin toplamda 4,5-5 ay gibi bir süresini arızada geçti ve destek sağlanmadı. BTK ve CİMER şikayetleri sonrası destek ekibi arayıp sadece son 2 aydaki kesintileriniz için para iadesi yapalım dediler o da 21 güne falan denk geldi 😂 sizin de ortalama yaşayacağınız deneyim maalesef bu olacaktır

Hocam kısa ve net seçmemeniz gerekeni söyleyeyim kesinlikle TurkNet. 12 ay peşin ödemede fiber internetin toplamda 4,5-5 ay gibi bir süresini arızada geçti ve destek sağlanmadı. BTK ve CİMER şikayetleri sonrası destek ekibi arayıp sadece son 2 aydaki kesintileriniz için para iadesi yapalım dediler o da 21 güne falan denk geldi 😂 sizin de ortalama yaşayacağınız deneyim maalesef bu olacaktır
Altyapın nedir kral? Genelde çoğu insan olumlu yorum yaptı TurkNet için ama bilmiyorum

TurkNet'e 650tl ödüyordum son faturamda 899tl ollarak geldi zam yapmışlardı bende aboneliğimi iptal ettim TurkNetin. Şimdi telefonla net'e bağlanıyorum idarelik işte. Millenicom operatorune geçmeyi düşünüyorum şimdi. Daha başvuru falanda yapmadım umarım fiyat performans iyidir çok fazla bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,373
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri