Asus Tuf Gaming 1200w Gold 80+ Gold Full Modüler Psu - 8.340 TL

Fanı ses yapan, kafa ütüleyen A+++++ tier bir PSU yerine B tier sessiz bir fana sahip PSU yu tercih ederim ama nedense şu forumdaki bazı arkdaşlar bir türlü anlayamadı bunu. Sürekli her öneri isteyene enermax, 1stplayer, raijintek falan önerip milleti mağdur etmekten geri kalmıyorlar ve ne hikmetse hiç birinin kasasında bu markalar yok :kekw:

Kanka hold-up time kankaa, bul cap kapasitansı falan, platform ve 12v hattı şimdi yeteri kadar teknik terim kullandıysam öneriyorum sıkı dur ''ENERMAX''

Bana güven kanka çünkü çok fazla teknik terim kullandım...
gardaş iyi galdırdın ha hasım toplama kendine tenhada denk düşürürler

Fanı ses yapan, kafa ütüleyen A+++++ tier bir PSU yerine B tier sessiz bir fana sahip PSU yu tercih ederim ama nedense şu forumdaki bazı arkdaşlar bir türlü anlayamadı bunu. Sürekli her öneri isteyene enermax, 1stplayer, raijintek falan önerip milleti mağdur etmekten geri kalmıyorlar ve ne hikmetse hiç birinin kasasında bu markalar yok :kekw:

Kanka hold-up time kankaa, bul cap kapasitansı falan, platform ve 12v hattı şimdi yeteri kadar teknik terim kullandıysam öneriyorum sıkı dur ''ENERMAX''

Bana güven kanka çünkü çok fazla teknik terim kullandım...
Raijintek cratos lite 1000W da var, Enermax platimax II 1200DF de var. Cratos lite ı önermem fan ilk dönmeye başladığı esnada max hıza çıkıyor sonra düşüyor normal seviyeye. Rahatsız edebilir. Platimax II 1200df de hiçbir sorun yaşamadım bende yeni aldım ama zaten fan sorunu olsa ilk saniyeden anlaşılırdı. Cybernetics den baktım revolution ve platimax II nin ses grafiğine ve evet 900W civarı kullanımda revolution 40-45 dB iken platimax 20-25dB gözüküyor. İllaki seslidir dediğiniz gibi ama cybernetics i açıp grafiğine bakmak veya ses tierine bakmak bukadar zor olmamalı.

Geri