Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Bende türkçe olmasını istiyorum, fakat bu şekilde hiçbir yere varamayız. Türkçe gelmediği için satın almayan arkadaşların kütüphanelerin de GTA 5 varmı? eğer var ise kuru gürültü yapıyorsunuz. Firmayı boykot ederek asla Türkçe getiremezsiniz aksine satış rakamlarına baktıkları için daha kötü cevap alırız. Bu oyuna türkçe gelmesi için malesef oynayacak herkesin satın alması gerekiyor ve Sony Türkiye olsaydı Rockstar ile iletişime geçmesi gerekiyordu ortada aracı firma yok ise satın almaktan başka çareniz yok aksi halde asla adamların dikkatini çekemezsiniz.

Adamlar bizi çok dikkate aldığı söylenmez TR piyasasında da bu kadar az talep olursa bu süreci daha da zorlaştırır eğer ki TR yama olmasını istiyorsak ki tam tersi bir süreç ilerletmek gerekmez mi adamlar aaa TR de satışlarımız çok düşük hemen yama yapalım diyeceklerini şahsen sanmıyorum ben hali hazırsa zaten milyonlar kazanıyorlar.
Hayır. Siz üreticiden basit bir talepte bulunuyorsunuz. Karşı taraf kabul etmiyor. Kabul etmemesini gerektirecek herhangi bir sağlıklı sebep ortaya koymuyor. Buna rağmen daha fazla satın alalım. Alım olursa Türkçe getirmeyi düşünebilirler yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil.

Mesela dil desteği olarak Lehçe (Polonya) var. Türkçe yok. İnsan ister istemez art niyet arıyor.

Aldım aga almammı.
IMG_0085.webp

Türkçe bekleyenler bekleyin daha çok beklersiniz. Pc ye çıkınca yotube dan izleriz artık.

Hayır. Siz üreticiden basit bir talepte bulunuyorsunuz. Karşı taraf kabul etmiyor. Kabul etmemesini gerektirecek herhangi bir sağlıklı sebep ortaya koymuyor. Buna rağmen daha fazla satın alalım. Alım olursa Türkçe getirmeyi düşünebilirler yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil.

Mesela dil desteği olarak Lehçe (Polonya) var. Türkçe yok. İnsan ister istemez art niyet arıyor.
Art niyet var zaten ben şahsen kolay kolay Türkçe getireceklerini düşünmüyorum.

RDR3'ten önce RDR2'ye 60 FPS yaması / paketi / DLC'si getirsinler. PS5'e kurdum bekliyorum. İlk defa oynayacağım.
ps5im olmadığı için öyle dertlerim yok maalesef :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,828
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri