Arctıc P14 Pro A-Rgb Kasa Fanı - 782 TL

4Vaqrant

80+
Reaksiyon skoru
46

Fiyatlar bana uygun geldi, 900-1200tl arasıymış fiyatlar reverse teknobiyotikte 20 tl daha ucuz şuan ama düz versiyonu daha ucuz hiçbir yerde göremedim geçmiş fiyatlar ise dediğim gibi. MRSP ise 21 euro(1125tl) gözüküyor. Global bir indirim almış anladığım kadarıyla. Noctua ile yarışıyor fanlar. F/P olarak Arctic popüler bir marka zaten. 3'lü setlerde de indirim var fakat tek tek almak daha karlı. 2'şer adet aldım kargo ücreti ödemedim.

Desibeline göre ne kadar ses yaptığını ve diğer markalarla kıyaslamasını özellikle Noctua NF A14x25 G2 ile bakabilirsiniz. Son hızda tabii ki yüksek sesli fanlar fakat rutinde %60-80 civarına limitleyip(@33-36db) noctua sessizliğinde ve noctuadan bir tık güçsüz bir fan alıyorsunuz tabii ki yaz aylarında vs kökleyip sese katlanıp noctua'yı airflow olarak da geçebilmek mümkün bu da bir artısı. Statik basınçları da çok iyi düzeyde. Ha ayrıca 140mm a-rgb fan kıtlığı da mevcut onu da göz önünde bulundurmak lazım. 120mm için alternatifleri olabilir bilmiyorum. Karşılaştırdığım Noctua fanın tanesinin 2600 tl olduğunu ve a-rgb seçeneği olmadığını unutmamak gerekiyor.

Ek olarak p12 pro a-rgb "reverse" versiyonda da indirim mevcut. Normal versiyonlar da indirim yok.

Son düzenleme:
Inventus tas gibi firmadir gozum kapali alirim fanlarda sinifinda en iyilerden reverse olaninda linkini ekleseydin keske

Bu modelin bulunduğu kasa modeli varmı ki acaba bana genelde kasayla birlikte alınca daha uyguna geliyormus gibi geliyor fanlarda

14 cm reverse fan destekleyen akvaryum kasa sayısı az ya :D

AKLLA A6 kullanıyorum ben, veya "yeni nesil" micro atx kullananlar için en iyi fanlardan biri bu

ek olarak akvaryum kasa için anakartın yanındaki fanlar reverse olmalı. p12 pro reverse modelinde de indirim var. Normal versiyonlar indirime girmemiş şimdilik alta ve anakarta 4-6 tane reverseları alıp normal için indirim beklenebilir.

Son düzenleme:
Reverse fanların hava akışları daha düşük oluyor sanırım, düz alıp ters takmak daha mantıklı değil mi? :unsure:

Reverse fanların hava akışları daha düşük oluyor sanırım, düz alıp ters takmak daha mantıklı değil mi? :unsure:
Evet de arkasını görüyon fanın kötü gözüküyor öyle de

14 pro reverse aldım uçak motoru gibi ses yaptı iada ettim . Alıp kullanan var ise bilgi verebilir mi acaba ?

14 pro reverse aldım uçak motoru gibi ses yaptı iada ettim . Alıp kullanan var ise bilgi verebilir mi acaba ?
Pmw ayarlamis miydinzi hocam %100 de aşırı gürültülü fanlar bunlar %60 70e kısıtlamak lazım. Ozellikle cpuya endeksleyip boost acik birakmissaniz normal.

p12 pro reverse argb kullanıyorum performans açısından en iyi fanlardan bu fiyata. genelde %40 civarı çalışıyorlar ses duymuyorum neredeyse. 120mm fanda gen2 destekli 12 led var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,844
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri