Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Nasıl kablonet e söylediğin takdirde sana fiber çekiyorlar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türksatta ben baktım da uygun paketi bulamadım 35 Mb kadar sınırsız diyor bana çıkmıyor fiber falan. Hat gelip çekerler mi bilmem ama yan binada fiber var bende yok şaka gibi
Hocam benim evde de 35 var gözüküyor. Güncellemiyorlar galiba siteyi bilmiyorumda arayıp sorman lazım aradığımda 100mb fiber olduğunu söylediler. Başvuru kısmına numaranı bırakınca 10 dakika içerisinde arıyorlar.

Hocam benim evde de 35 var gözüküyor. Güncellemiyorlar galiba siteyi bilmiyorumda arayıp sorman lazım aradığımda 100mb fiber olduğunu söylediler. Başvuru kısmına numaranı bırakınca 10 dakika içerisinde arıyorlar.
Bıraktım sabah hala aramadılar

Türknetin en büyük avantajıda açıklayayım (fiber için geçerli) bu kampayayı satın aldığınızda en alttaki hatırlatma bölümünde yazan kısım sayesinde 100 mbs paketi +350 TL ödeyerek 1000 mbs çıkarıyorsunuz ve ekstra hiç bir ücret ödemiyorsunuz çünkü siz 100 mbs yi 12 aylık sabit fiyat garantisi ile satın aldınız Kampayanın en büyük artısı bunu satın aldıktan sonra yapacağınız ekstra hizmetler Kampanyaya dahil ediliyor ve ekstra ücret ödemiyorsunuz.Alıntıyı görüntüle
Öyle yapmak daha kötü değil mi 12 ay yerine 8 ayda bakiyen bitecek her ay 350 buna verirsen?

Nasıl kablonet e söylediğin takdirde sana fiber çekiyorlar mı

Türksatta ben baktım da uygun paketi bulamadım 35 Mb kadar sınırsız diyor bana çıkmıyor fiber falan. Hat gelip çekerler mi bilmem ama yan binada fiber var bende yok şaka gibi
Apartmana geliyorsa evine kadar çekiyorlar ben gittim direkt konuştum müşteri hizmetlerini falan bosverin gidin yerinde konusun darlayın turkenti iptal ederken bana son dakika 1000 Mbps veriyoruz size dediler ilk başta yoktu mesela o kadar da kayıt actirmistik sözde kayıt da actirmamisiz bende çıktım gıcık kaptım kabloneti aradım var dendi yerine gittim konuştum bana anlattılar nerden nasil kablo çekeceklerini hangi modem vereceklerini gibi gibi unsurlar şu anlık fiyat performans olarak kablonet daha iyi

Öyle yapmak daha kötü değil mi 12 ay yerine 8 ayda bakiyen bitecek her ay 350 buna verirsen?
anlamadın sanırım kampanya 12 aylık satın alıyorsun 12 ay boyunca Ekstra bütün hizmetler bedava oluyor yani 350 TL lik pakete para ödemiyorsun 12 ay boyunca

İlk 3 ay ₺400 sonrasında ₺900 ama sabit (yıllık ödersen) ₺650 denk geliyor. Uzun süredir kullanıyorum, memnunum. Google, RIOT ve Netflix ile işbirlikleri var. Bunlarda iyi performans veriyor diyelim.

Onun dışında uzun süredir faturaları ₺1000 normalleştirmeye çalışıyorlar. Bu biraz da devletin istediği, o yüzden Türk Telekom port kiralarına her yıl garanti zam yapıyor.

Ben ayrıca taksitle Keenetic Hopper DSL almanızı öneririm. Yeni modeli olması lazım ₺5000 civarı, ama iyi bir modem.

İlk 3 ay ₺400 sonrasında ₺900 ama sabit (yıllık ödersen) ₺650 denk geliyor. Uzun süredir kullanıyorum, memnunum. Google, RIOT ve Netflix ile işbirlikleri var. Bunlarda iyi performans veriyor diyelim.

Onun dışında uzun süredir faturaları ₺1000 normalleştirmeye çalışıyorlar. Bu biraz da devletin istediği, o yüzden Türk Telekom port kiralarına her yıl garanti zam yapıyor.

Ben ayrıca taksitle Keenetic Hopper DSL almanızı öneririm. Yeni modeli olması lazım ₺5000 civarı, ama iyi bir modem.

TP-Link Archer VX1800v yeterli olmaz mı hocam

Netspeed ilk defa duydum

Olur da hiç modemi olmayan veya dandik, Wifi-6 içermeyen modemi olanlara Keenetic öneririm. Keenetic yazılımsal olarak çok iyi. Ayar yapması da basit, DNS, hız sabitleme, cihaza profil atama ile en istikrarlı ping vb. de alabilirler.

Netspeed ilk defa duydum
Türk NET, Netspeed ve Milleni aslında bu üçü bayağı bilindik. Bu üçü devlet destekli en büyük firmalar olabilir.

Tam tersi Gıbırnet bilmem neler daha az biliniyor.

Hocam 9 gün önce milleniye geçtim en kötü ve en cahil müşteri hizmetleri gerçekten millenide sanki bi robotla konuşuyormuş gibi sorularımın cevapları hep aynı ve aşırı derede iş bilmezce benim altyapım 75 mb desteklerken bana 50 mb veriyolar arıyorum diyorum benim hızımı arttırın ki biliyorum bu hat sınırlamasının değerini onlar kendi elleri ile giriyorlar türk nette bu hıza yakın 60 65 alabiliyorken iş bilmez çalışanlar yüzünden hat sınırlamam 50 aldığım değer 47 civarı ve bu durum can sıkıyor müşteri hizmetlerinde özellikle üst kademe teknik destek sunabilecek bi süpervisor veya başka bir elamanla görüşmek istediğimde iş bilmez cahil müşteri hizmetleri çalışanı üst biriminin olmadığını onunda hız konusunda yardımcı olamayacağını söylüyor uzun lafın kısası 3 kuruş daha ucuz ama hizmet berbat yaptıkları işi önlerindeki tablodan yürüten cahil insanlarla muhattap oluyorsunuz ve işin kötü tarafı btk kararı yüzünden yeni geçişlerde 3 ay yeni geçiş yapamıyorsun tahütün olmasada insanı esir alıyorlar şikayet vara yazdım orayıda inceleyebilirsin https://www.sikayetvar.com/millenic...inirlamasi-ve-3-aylik-baglilikla-magduriyetim

Hocam 9 gün önce milleniye geçtim en kötü ve en cahil müşteri hizmetleri gerçekten millenide sanki bi robotla konuşuyormuş gibi sorularımın cevapları hep aynı ve aşırı derede iş bilmezce benim altyapım 75 mb desteklerken bana 50 mb veriyolar arıyorum diyorum benim hızımı arttırın ki biliyorum bu hat sınırlamasının değerini onlar kendi elleri ile giriyorlar türk nette bu hıza yakın 60 65 alabiliyorken iş bilmez çalışanlar yüzünden hat sınırlamam 50 aldığım değer 47 civarı ve bu durum can sıkıyor müşteri hizmetlerinde özellikle üst kademe teknik destek sunabilecek bi süpervisor veya başka bir elamanla görüşmek istediğimde iş bilmez cahil müşteri hizmetleri çalışanı üst biriminin olmadığını onunda hız konusunda yardımcı olamayacağını söylüyor uzun lafın kısası 3 kuruş daha ucuz ama hizmet berbat yaptıkları işi önlerindeki tablodan yürüten cahil insanlarla muhattap oluyorsunuz ve işin kötü tarafı btk kararı yüzünden yeni geçişlerde 3 ay yeni geçiş yapamıyorsun tahütün olmasada insanı esir alıyorlar şikayet vara yazdım orayıda inceleyebilirsin https://www.sikayetvar.com/millenic...inirlamasi-ve-3-aylik-baglilikla-magduriyetim
Yok hocam bugün kesinleştirdim millenicoma geçmeyeceğim aşırı şikayeti var kimse dediğin gibi muhatap bulamıyor benim bina da eski o yüzden ya Türk net ya da türksat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,365
Üyeler
199,345
Son üye
ardovsky

Geri