fahreneith
80+
- Reaksiyon skoru
- 286
4 argb fan ve fsp nin 650 watt 80+ psu su dahil. Ihtiyaci olana guzel fiyat performans urunu
Sistemin icin bu psu yetersiz gelebilir saglikli calismasi acisindan daha guclu bir psu kullanmani tavsiye ederim. Yinede arastirip uygun olup olmadigina karar vermek sana kalmis.İhtiyacım varda 5070 ryzen 5 7500 f alınır mı bu sistem için
Peki 750w psu ile tercihen beyaz bi kasa önerin var mı şunu alıyım diyorum herkes psu kötü diyip duruyor bildiğin bir kasa var mı kralSistemin icin bu psu yetersiz gelebilir saglikli calismasi acisindan daha guclu bir psu kullanmani tavsiye ederim. Yinede arastirip uygun olup olmadigina karar vermek sana kalmis.
bütçe meselesi. kaliteli 650w da yeter sisteme. fakat piyasa kaliteli 650w psu su olan kasa yokPeki 750w psu ile tercihen beyaz bi kasa önerin var mı şunu alıyım diyorum herkes psu kötü diyip duruyor bildiğin bir kasa var mı kral
Bu kasadan cikan fsp nin 80+ bronz psu su, piyasadaki cogu uydutuk markali 750 den iyi olacagini dusunuyorum. Kasada zaten fsp nin uretimi.bütçe meselesi. kaliteli 650w da yeter sisteme. fakat piyasa kaliteli 650w psu su olan kasa yok
Suan bildigim yok butcen nedir? Denk gelirsem buraya yazarimPeki 750w psu ile tercihen beyaz bi kasa önerin var mı şunu alıyım diyorum herkes psu kötü diyip duruyor bildiğin bir kasa var mı kral
6 bin civarı aslında depcool ch 370 kasayı beğeniyorum yanına bir psu önerebilirmisin bana 3 bin civarınaBu kasadan cikan fsp nin 80+ bronz psu su, piyasadaki cogu uydutuk markali 750 den iyi olacagini dusunuyorum. Kasada zaten fsp nin uretimi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Suan bildigim yok butcen nedir? Denk gelirsem buraya yazarim5
Her ne kadar fena olmasada 30bin üstü ekran kartına verip 1500 liralık psu ya emanet etmezdim. en azından biraz daha kaliteli modellere yönelmek lazim. gerekirse kasayı teneke al ama psu yu eli ayagı düzğün bişey al.Bu kasadan cikan fsp nin 80+ bronz psu su, piyasadaki cogu uydutuk markali 750 den iyi olacagini dusunuyorum. Kasada zaten fsp nin uretimi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Suan bildigim yok butcen nedir? Denk gelirsem buraya yazarim
Peki 750w psu ile tercihen beyaz bi kasa önerin var mı şunu alıyım diyorum herkes psu kötü diyip duruyor bildiğin bir kasa var mı kral
Dostum ch 370 yerine bu kasaya bakabilirsin bu paraya bu kalitede baska kasa yok incelemelerine bakabilirsin psu cikmiyor ama uzatma kablolari var kasanin kendinde iki farkli ön panel cikiyor ön arka daperli cam full arti full kasa siyah olsa ben alacaktim.6 bin civarı aslında depcool ch 370 kasayı beğeniyorum yanına bir psu önerebilirmisin bana 3 bin civarına