Umutsuzdu Umutlar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 320
Çok iyi işlemci, bütçen varsa rahat alırım anakartım üst seviye olsun diyorsan x870i al, yoksa msi al pişman etmez.AMD Ryzen 7 7800x3d rtx 5070ti
Çok iyi işlemci, bütçen varsa rahat alırım anakartım üst seviye olsun diyorsan x870i al, yoksa msi al pişman etmez.AMD Ryzen 7 7800x3d rtx 5070ti
Msida fazla ısınma ve bios ayarlarını kendi kendine sıfırlama gibi durumlar varmış doğru mudurÇok iyi işlemci, bütçen varsa rahat alırım anakartım üst seviye olsun diyorsan x870i al, yoksa msi al pişman etmez.
Ben öyle bir şey duymadım. https://www.bizdehesapli.com/gigaby...urun-B850-GAMING-X-WIFI6E?ref=akakce&v=1.76.6 bu kartta da var bütçene çok yakınMsida fazla ısınma ve bios ayarlarını kendi kendine sıfırlama gibi durumlar varmış doğru mudur
Alışken wifi7 alayım demiştimBen öyle bir şey duymadım. https://www.bizdehesapli.com/gigaby...urun-B850-GAMING-X-WIFI6E?ref=akakce&v=1.76.6 bu kartta da var bütçene çok yakın![]()
Alışken wifi7 alayım demiştim
O zaman yukardakine bakarsın.Alışken wifi7 alayım demiştim
işlemcilerde fiyatlar bir tık yüksek ama sıvı soğutucu ram ssd anakartlar adamların fiyatların hepsini düşürmüş , daha nasıl bişey olsun istiyodunuz ki onu anlamadım
Bu sitede sadece bu ürün mü var? daha iyisini daha ucuza koymuşlar bunu da atsana?
Hepsini düşürmüş yazmayacaksın o zaman, yanlış bilgilendirmeden raporlayacağım seni.Bu sitede sadece bu ürün mü var? daha iyisini daha ucuza koymuşlar bunu da atsana?
![]()
NZXT Kraken Elite RGB Black IPS LCD 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
NZXT Kraken Elite RGB Black IPS LCD 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Adamların sitesinde bir ton ürün var, neyi raporlayacaksınHepsini düşürmüş yazmayacaksın o zaman, yanlış bilgilendirmeden raporlayacağım seni.
ben mi yanlış mecralarda geziyorum bu sinerji mi benimle kafa buluyor anlamadım agaHiç bakmadım ürünler nasıl diye, inceleyin belki işinize yarayan bişeyler bulursunuz.
![]()
22. Yıl Doğum Günü Kampanyası , Sinerji
22. Yıl Doğum Günü Kampanyası ile ilgili merak ettiğiniz her şey ve daha fazlası Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr
peki sen o linki bizimle paylaşmak gibi bir babalık yapmadın mıPc hocası sistemi var az önce taner abide instada. Paylaştı 7500f 5060ti eğer 16 sa düşünürüm almayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve fiyat olarak acaba ne olursa alınabilir?
ben mi yanlış mecralarda geziyorum bu sinerji mi benimle kafa buluyor anlamadım aga
peki sen o linki bizimle paylaşmak gibi bir babalık yapmadın mı
Sistem paylaşıldı satıldı stok bitti dostum delay var sanırım sende jsjdjskxkajskwjccben mi yanlış mecralarda geziyorum bu sinerji mi benimle kafa buluyor anlamadım aga
peki sen o linki bizimle paylaşmak gibi bir babalık yapmadın mı