🔥İndirim Sinerji Doğum Günü Kampanyası Yapmış

işlemcilerde fiyatlar bir tık yüksek ama sıvı soğutucu ram ssd anakartlar adamların fiyatların hepsini düşürmüş , daha nasıl bişey olsun istiyodunuz ki onu anlamadım

işlemcilerde fiyatlar bir tık yüksek ama sıvı soğutucu ram ssd anakartlar adamların fiyatların hepsini düşürmüş , daha nasıl bişey olsun istiyodunuz ki onu anlamadım
1783926592051.webp
1783926609504.webp

Bu mu düşürülmüş fiyat?

Bu sitede sadece bu ürün mü var? daha iyisini daha ucuza koymuşlar bunu da atsana?

Bu sitede sadece bu ürün mü var? daha iyisini daha ucuza koymuşlar bunu da atsana?
Hepsini düşürmüş yazmayacaksın o zaman, yanlış bilgilendirmeden raporlayacağım seni.

Hiç bakmadım ürünler nasıl diye, inceleyin belki işinize yarayan bişeyler bulursunuz.

ben mi yanlış mecralarda geziyorum bu sinerji mi benimle kafa buluyor anlamadım aga
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pc hocası sistemi var az önce taner abide instada. Paylaştı 7500f 5060ti eğer 16 sa düşünürüm almayı

Ve fiyat olarak acaba ne olursa alınabilir?
peki sen o linki bizimle paylaşmak gibi bir babalık yapmadın mı

ben mi yanlış mecralarda geziyorum bu sinerji mi benimle kafa buluyor anlamadım aga

Sistem paylaşıldı satıldı stok bitti dostum delay var sanırım sende jsjdjskxkajskwjcc

Geri