Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Fifa her yıl aynı oyunu 70 usd fiyatla satarken gta 6 gibi neredeyse 10 sene oynanacak oyuna bu paralar kuruşu kuruşuna helaldir.

Türkçe dil desteğini, talep olmasına rağmen getirmedikleri için GTA 6'yı protesto ediyor ve almıyorum. He dil desteği gelse yine İngilizce oynayacaktım ama bunca oyuncu Türkçe dil talep ederken ki bulunduğumuz zamanda hiç zor değil, dil desteği vermemelerini art niyetli ve kasıtlı bir karar olarak düşünüyorum.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

Hz. İbrahim'i içine atmak için Nemrut o güne kadar görülmemiş büyüklükte bir ateş yaktırmış.

Olacakları izleyen insanlar bir karıncanın ağzında su damlası ile ateşe doğru gittiğini görünce karıncaya "Ne yapmaya çalışıyorsun." diye sormuşlar. Karınca "Ateşi söndürmeye gidiyorum." demiş. İnsanlar "Ağzındaki bir damla su ile bu koca ateşi nasıl söndüreceksin?" diye gülmüşler.

Karınca cevap vermiş "Evet, belki söndürmez ama maksat safımız belli olsun".

Ben PC için bekliyorum ya. Türkçe çıkmayacak zaten %99 ihtimalle. PC'ye çıktığında bi TR yama yapar keyfime bakarım. Oyunuda CS envanterinden bir iki şey satıp alacağım zaten cebimden de bir şey çıkmayacak. Tek sıkıntı millet oyunu ikinci kez bitirirken biz hala çıkmasını bekliyor olacağız :D

Türkçe yapmanın maliyeti ne kadar ki multimilyarder şirketin kaçtığı şeye bak. Kasıtlı olarak yaptırmıyorlar ben de kasıtlı olarak illegal oynayacağım.
Türkçe yapmanın adamlara maliyeti yok gibi bişey, bilerek yapılmadığını düşünüyorum. Fakat ne olursa olsun parasını verip oynayacağım hatta bence beklediğimden ucuz fiyat yazdılar oyuna, o oyuna verilen yazılımcılar az çok anlar, adamların yaptığı iş devasa büyüklükte ve hiç ama hiç kolay bir şey değil. Ayrıca korsan oynayarak herhangi bir şeyi protesto etmiş olmuyorsun Rockstar'ın umrunda bile değil bu durum, online vs oynayamaz yarım yamalak bir deneyim yaşarsın. Aksine oyunu satın alan türk oyuncu sayısı çok oldukça sesinizi duyurma fırsatımız olur, şuanki haliylede az olduğunu sanmıyorum ama korsan oynayarak kendi kendine edersin başka bişey değil.

Türkçe yapmanın maliyeti ne kadar ki multimilyarder şirketin kaçtığı şeye bak. Kasıtlı olarak yaptırmıyorlar ben de kasıtlı olarak illegal oynayacağım.
FİFA 26'DA türkçe spiker yapmışlar artık neden ayarlayamamışlar bilmiyorum pozisyonlara yetişemiyolar. atak bitiyo yenisi başlıyo spiker yeni yorum yapıyo nerdeyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe yapmanın adamlara maliyeti yok gibi bişey, bilerek yapılmadığını düşünüyorum. Fakat ne olursa olsun parasını verip oynayacağım hatta bence beklediğimden ucuz fiyat yazdılar oyuna, o oyuna verilen yazılımcılar az çok anlar, adamların yaptığı iş devasa büyüklükte ve hiç ama hiç kolay bir şey değil. Ayrıca korsan oynayarak herhangi bir şeyi protesto etmiş olmuyorsun Rockstar'ın umrunda bile değil bu durum, online vs oynayamaz yarım yamalak bir deneyim yaşarsın. Aksine oyunu satın alan türk oyuncu sayısı çok oldukça sesinizi duyurma fırsatımız olur, şuanki haliylede az olduğunu sanmıyorum ama korsan oynayarak kendi kendine edersin başka bişey değil.
PS5 te böyle bi seçenek yok zaten :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben PC için bekliyorum ya. Türkçe çıkmayacak zaten %99 ihtimalle. PC'ye çıktığında bi TR yama yapar keyfime bakarım. Oyunuda CS envanterinden bir iki şey satıp alacağım zaten cebimden de bir şey çıkmayacak. Tek sıkıntı millet oyunu ikinci kez bitirirken biz hala çıkmasını bekliyor olacağız :D
steam'den indirip yama mı yapılıyo acaba pc'den oyun oynamayalı yıllar oldu da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri