erginaltintas
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben gta 5 i senelerdir oynuyorum bi şikayetim yok açıkcası 
ben daha yüksek bekliyordum yalan yokFifa her yıl aynı oyunu 70 usd fiyatla satarken gta 6 gibi neredeyse 10 sene oynanacak oyuna bu paralar kuruşu kuruşuna helaldir.
kampanya vs. bakiye bulup minimum kar ile alıcamAcelesi yok kasıma kadar vakit var bende bekliyorum acele etmiyorum.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokTürkçe dil desteğini, talep olmasına rağmen getirmedikleri için GTA 6'yı protesto ediyor ve almıyorum. He dil desteği gelse yine İngilizce oynayacaktım ama bunca oyuncu Türkçe dil talep ederken ki bulunduğumuz zamanda hiç zor değil, dil desteği vermemelerini art niyetli ve kasıtlı bir karar olarak düşünüyorum.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
Türkçe yapmanın adamlara maliyeti yok gibi bişey, bilerek yapılmadığını düşünüyorum. Fakat ne olursa olsun parasını verip oynayacağım hatta bence beklediğimden ucuz fiyat yazdılar oyuna, o oyuna verilen yazılımcılar az çok anlar, adamların yaptığı iş devasa büyüklükte ve hiç ama hiç kolay bir şey değil. Ayrıca korsan oynayarak herhangi bir şeyi protesto etmiş olmuyorsun Rockstar'ın umrunda bile değil bu durum, online vs oynayamaz yarım yamalak bir deneyim yaşarsın. Aksine oyunu satın alan türk oyuncu sayısı çok oldukça sesinizi duyurma fırsatımız olur, şuanki haliylede az olduğunu sanmıyorum ama korsan oynayarak kendi kendine edersin başka bişey değil.Türkçe yapmanın maliyeti ne kadar ki multimilyarder şirketin kaçtığı şeye bak. Kasıtlı olarak yaptırmıyorlar ben de kasıtlı olarak illegal oynayacağım.
FİFA 26'DA türkçe spiker yapmışlar artık neden ayarlayamamışlar bilmiyorum pozisyonlara yetişemiyolar. atak bitiyo yenisi başlıyo spiker yeni yorum yapıyo nerdeyseTürkçe yapmanın maliyeti ne kadar ki multimilyarder şirketin kaçtığı şeye bak. Kasıtlı olarak yaptırmıyorlar ben de kasıtlı olarak illegal oynayacağım.
PS5 te böyle bi seçenek yok zatenTürkçe yapmanın adamlara maliyeti yok gibi bişey, bilerek yapılmadığını düşünüyorum. Fakat ne olursa olsun parasını verip oynayacağım hatta bence beklediğimden ucuz fiyat yazdılar oyuna, o oyuna verilen yazılımcılar az çok anlar, adamların yaptığı iş devasa büyüklükte ve hiç ama hiç kolay bir şey değil. Ayrıca korsan oynayarak herhangi bir şeyi protesto etmiş olmuyorsun Rockstar'ın umrunda bile değil bu durum, online vs oynayamaz yarım yamalak bir deneyim yaşarsın. Aksine oyunu satın alan türk oyuncu sayısı çok oldukça sesinizi duyurma fırsatımız olur, şuanki haliylede az olduğunu sanmıyorum ama korsan oynayarak kendi kendine edersin başka bişey değil.
steam'den indirip yama mı yapılıyo acaba pc'den oyun oynamayalı yıllar oldu daBen PC için bekliyorum ya. Türkçe çıkmayacak zaten %99 ihtimalle. PC'ye çıktığında bi TR yama yapar keyfime bakarım. Oyunuda CS envanterinden bir iki şey satıp alacağım zaten cebimden de bir şey çıkmayacak. Tek sıkıntı millet oyunu ikinci kez bitirirken biz hala çıkmasını bekliyor olacağız![]()
7 yıla epic batacak gibi7 yıl sonra epic bedava verince oynayacağım.