🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Beyaz Kule Soğutucu 🔥 1.424₺ ( Dip Fiyat )

Tüh, almaya niyetim vardı ama 29 Mayıs tarihinde şu anki fiyatından 25 lira daha ucuza satıldığı için satın alma motivasyonumu kaybettim. (!) Muhalif olacağız diye saçmalıyorsunuz. Beyaz rengi standartlarında gayet de sıcak fırsat, bu konu neden açıldı, ne alaka diye eleştiri yapabileceğiniz bir fiyat değil.

Arkadaşlar ürün beyazı, beyaz modeli gaming gecesi indirimlerinde indirime girmedi. Normalde fiyatı 1650 bandında seyrediyor. Akakçe'de de son 1 yılın en düşük fiyatı:
Adam beyaz modelini paylaşmış insanlarımız siyahla bir tutmuş iyi miyiz arkadaşlar?
Bana göre 150 TL'lik bir indirim için yeni bir konu açılması pek mantıklı değil. Elbette bu benim kişisel görüşüm bazı insanlar için bu tutar önemli bir miktar olabilir. Ancak kabul etmek gerekir ki, ayrı bir başlık açmak için oldukça küçük bir meblağ. Eğer herkes bu ölçekteki ufak indirimleri paylaşmaya kalkarsa, platformda ciddi bir bilgi kirliliği oluşur.

Normalden 200 TL ucuz olması eyvallah indirimdir de dip fiyat falan ekstrem bence.

Bana göre 150 TL'lik bir indirim için yeni bir konu açılması pek mantıklı değil. Elbette bu benim kişisel görüşüm bazı insanlar için bu tutar önemli bir miktar olabilir. Ancak kabul etmek gerekir ki, ayrı bir başlık açmak için oldukça küçük bir meblağ. Eğer herkes bu ölçekteki ufak indirimleri paylaşmaya kalkarsa, platformda ciddi bir bilgi kirliliği oluşur.
İncehesap'ın kendi sitesindeki 1650 lira baz alındığında %14 indirim gayet makul bir indirim. İndirimin değeri miktar üzerinden değil oran üzerinden değerlendirilir. Forumu kirletip kirletmeyeceği noktası da moderasyon ekibinin ilgi alanı, kirletiyor olarak görselerdi çoktan silerlerdi zannımca.

İncehesap'ın kendi sitesindeki 1650 lira baz alındığında %14 indirim gayet makul bir indirim. İndirimin değeri miktar üzerinden değil oran üzerinden değerlendirilir. Forumu kirletip kirletmeyeceği noktası da moderasyon ekibinin ilgi alanı, kirletiyor olarak görselerdi çoktan silerlerdi zannımca.
Sadece İncehesap'ın fiyatını baz almak sizce de mantıksız değil mi? Bu ürün zaten ayın 9'unda 1500 TL'ye düşmüştü, bugün ise sadece 75 TL'lik bir indirim yapılmış. Ben de bu yüzden piyasa ortalaması olan 1600 TL'yi baz aldım. Neyse, alana hayırlı olsun ama insanlara yanıltıcı bilgi vermekten kaçınmak gerek. Bunu genel olarak yazıyorum arkadaşlar; ürün zaten 5 gündür 1500 TL fiyattan yayında. Yani gerçek indirim sadece 75 TL, bilginize.

İndirime laf etmiyoruz başlıkta ki dip fiyat ibaresi abartı oluyor indirim yaz geç dip fiyat yazmana gerek yok
Tüh, almaya niyetim vardı ama 29 Mayıs tarihinde şu anki fiyatından 25 lira daha ucuza satıldığı için satın alma motivasyonumu kaybettim. (!) Muhalif olacağız diye saçmalıyorsunuz. Beyaz rengi standartlarında gayet de sıcak fırsat, bu konu neden açıldı, ne alaka diye eleştiri yapabileceğiniz bir fiyat değil.

Forumda sıcak fırsatta yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara genelde hep bir linç girişimi var. Kişiler uğraşıp link koyuyor yok geçen şöyleydi böyleydi gibi şeyler baydı artık, Kimse 6 ay 1 yıl öncesi fiyatını bu piyasaya göre bulamaz hep, o devirler geçti.

Onun için bu sürekli artan piyasada kısa bir süre sonra ssd ram de olduğu gibi bu ürünleride bu fiyatlara bulamayacağız. Onun için paylaşım yapan arkadaşları küstürmeyelim bnce. Üstelik geçen ince hesaptaki siyah farklı üründü.

Kimse her sıcak fırsat konusuna yorum yapmak zorunda değil almak istemeyen işine gelmeyen almaz ürünü. Saygılar...

Bunun yerine zamaninda 2200 liraya ocypus 360 mm sivi sogutucu alinabilirdi ama artik bu fiyatlara yok

1500₺ lik üründe 150₺ %10 indirim yapar hocam. 1500₺ lik ürünü bedava verirlerse mi konu açalım ne yapalım . 30k lık bir ekran kartı 28500₺ olunca herkes cayır cayır konu açıyor %5 indirimle buda mı açılmasın ?

İndirime laf etmiyoruz başlıkta ki dip fiyat ibaresi abartı oluyor indirim yaz geç dip fiyat yazmana gerek yok
Güzel kardeşim 26₺ ucuz olsaydı mı dip fiyat yazmam gerekiyordu ne bu saçmalık. 😅

Bunun yerine zamaninda 2200 liraya ocypus 360 mm sivi sogutucu alinabilirdi ama artik bu fiyatlara yok
Ocypus 360 yine o fiyatlara düşse baya iyi . Ben çok beğendim phantom spiritten daha iyi soğutuyor 2300 TL'ye aldım.

Geri