ACİL PARA lazım olduğu için sistemi satıyorum. sice ilandaki gibi mi satmalıyım yoksa sadece anakart işlemci ve ramleri 3 parça olarak mı satmalıyım. sistemin yanında ekipomanları monitörü falan verince zarar ediyorum gibi oldu sanki
Keşke herkes senin gibi olsa kardeşim
ACİL PARA lazım olduğu için sistemi satıyorum. sice ilandaki gibi mi satmalıyım yoksa sadece anakart işlemci ve ramleri 3 parça olarak mı satmalıyım. sistemin yanında ekipomanları monitörü falan verince zarar ediyorum gibi oldu sanki
çok mu uyguna veriyorumKeşke herkes senin gibi olsa kardeşim![]()
etmesi gereken fiyat bu ama sahibindene bu ilanlar min 26 dan falan başlıyorçok mu uyguna veriyorum![]()
Aynen öyle onun için dedimetmesi gereken fiyat bu ama sahibindene bu ilanlar min 26 dan falan başlıyor
yani kasamı 15-16k olarak hesapladım. ekran kartına :6800 , işlemciye : 4300, ramlere : 3500 , anakart : 1500 , diğerleri çerez saymadım bile.etmesi gereken fiyat bu ama sahibindene bu ilanlar min 26 dan falan başlıyor
20 eder bence en az. ben olsam o fiyata satmaya çalışırdım. üstüne de gider ama hakkı değil
etmesi gereken fiyat bu ama sahibindene bu ilanlar min 26 dan falan başlıyor
20k olarak güncelledimAynen öyle onun için dedim
Güzel hocam tam ayarında dediğim gibi keşke herkes sizin gibi olsayani kasamı 15-16k olarak hesapladım. ekran kartına :6800 , işlemciye : 4300, ramlere : 3500 , anakart : 1500 , diğerleri çerez saymadım bile.
mouse razer deathadder v2 çok hor kullandım ona da fiyat vermedim, sadece klavyeyi ve monitörü de verdiğim için biraz ucuz gibi geldi sistem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
20k olarak güncelledim