Dostum konuyu inceledim baktığın kasa güzel bir model öndeki yapıştırma sökme izleri gidermi bilmiyorum fan dahil olsaydı süper olurdu şimdi gidip kasaya 4k versen + min 4 tane fan alsan 2500 falanda oraya gider yaptı sana 6500 bence biraz bekleyip şu tarz bir şey alabilirsin hem içinde kaliteli bir markanın psusu var hemde kasa ve fan dahil yinede karar senin https://forum.donanimarsivi.com/konu/thermaltake-view-380-850w-matcha-green-kasa-8299tl.1243694/Arkadaşlar sistem toplayacağım fakat uzun 1 senelik bir süreç olucak şuan en başta kasayı alayım diyorum ikinci el düşünüyorum temiz ve sorunsuz bir kasaysa ikinci elde değerlendirilip alınır mı ?
amaç birazda show olsun hocam seneye içini doldururken keyif alacağım bir kasa almak istiyorum seneye tahmini bütçe 150k gibi bir şey olacakDostum konuyu inceledim baktığın kasa güzel bir model öndeki yapıştırma sökme izleri gidermi bilmiyorum fan dahil olsaydı süper olurdu şimdi gidip kasaya 4k versen + min 4 tane fan alsan 2500 falanda oraya gider yaptı sana 6500 bence biraz bekleyip şu tarz bir şey alabilirsin hem içinde kaliteli bir markanın psusu var hemde kasa ve fan dahil yinede karar senin https://forum.donanimarsivi.com/konu/thermaltake-view-380-850w-matcha-green-kasa-8299tl.1243694/
Alacağım kasanın rgb sini test nasıl edebilirim yada etmelimiyim kuru içeriği tam dedi arkadşa ama ufak tefek eksik varmı bilmiyorum dedi olabilir dediMezar bulsam temiz boğaz manzaralı alırım.
Kasa niye alınmasın ki...
Rgb derken hocam kasa fansız değil mi?Alacağım kasanın rgb sini test nasıl edebilirim yada etmelimiyim kuru içeriği tam dedi arkadşa ama ufak tefek eksik varmı bilmiyorum dedi olabilir dedi
kasa fansız fakat kasanın üzerinde kendi rgb şeritleri var onlarıRgb derken hocam kasa fansız değil mi?
Rgb derken hocam kasa fansız değil mi?
Onu anakart bağlamadan anlamayamayiz hocam.kasa fansız fakat kasanın üzerinde kendi rgb şeritleri var onları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kolay bozulabilecek bir parça mı pekiOnu anakart bağlamadan anlamayamayiz hocam.
Yani darbe almadığı sürece zor ama led sonuçta.Kolay bozulabilecek bir parça mı peki
Yinede hala çoğu piyasadaki kasalara göre hoş gözüktüğünü düşünüyorum fiyatı da makul olunca değerlendirip bunu alacağım büyük ihtimal ilerde kafama esip sıkılırsamda satıp yeni bir versiyona geçiş yaparımİyi fiyatmış kasanın durumu da iyi duruyor, siyah olduğu için belli de olmayabilir, gerçi boya kavladığı zaman altındaki demiri görebilirsin ama fotodan göremedim öyle bir kısım. Stickerları da beğendim. Umarım öyle gelir, benim tercihim öyle olurdu, beyazı var arkası çok boş oluyor. Cs de skin seti gibi olmuş. Bende kasalara veya başka şeylere sticker yapıştırmaya iyi bakmıyorum ama yapınca da iyi duruyor valla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama dürüst olmak gerekirse bu kasa 3 yıl yaşında fln. Alınca öyle güzel hissettirmedi. Görsel şov ise o11 vision compact hala daha mantıklı gibi üst camdan dolayı. En kötü acelen yoksa O11D Evo RGB v2 gelecek. Tasarım biraz daha değişti ama belki beğenirsin bir kontrol et. Tabi sıfırı en kötü 8k olur diye tahmin ediyorum. Stok fazla olacağı için 9k yapmazlar. Evo RGB'i yi yine 1.5 ay önce fln 7.5k ya koymuşlardı geceye. Ayrıca v2 de back connect uyumlu.
Bunun fanları mesele hocam pahalı ben hala fanları doldurmadım mesela 3lü tek set aldım diğerleri eski fanlarım takılıYinede hala çoğu piyasadaki kasalara göre hoş gözüktüğünü düşünüyorum fiyatı da makul olunca değerlendirip bunu alacağım büyük ihtimal ilerde kafama esip sıkılırsamda satıp yeni bir versiyona geçiş yaparım![]()