yok ya bir şey olmuyor, samsung s24+'da tattım ben onu, boş işTHH yolları gözüktü, ss alıp uğraşırdım ben ya.
Teslim alırsan valla kendim almış kadar mutlu olurum hayırlı olsun diyelim.yok ya bir şey olmuyor, samsung s24+'da tattım ben onu, boş iş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teslimatı öne çektirdimbakalım
Olmasına olur da THH de kanunu bilmiyor ki! Ben dilekçeyi yazarken kanun maddesini "Nassıl olsa biliyorlardır" ya diye eklemedim. 6.maddeden işlem yapacaklarına tüketicinin seçimlilik haklarından dem vurup "Satıcı satış yapmaya zorlanamaz" diye zırvalamışlar.yok ya bir şey olmuyor, samsung s24+'da tattım ben onu, boş iş
Ben THH'yi kazandım, mahkemede karşı taraf itiraz etti. Pek çok benzer durumdaki ürünün teslim edildiğini vs kanıt olarak sundum fakat Hakim Bey, s24+ telefonun bu fiyattan satılıp satılmadığına dair kanıt istedi, bulamayıncaOlmasına olur da THH de kanunu bilmiyor ki! Ben dilekçeyi yazarken kanun maddesini "Nassıl olsa biliyorlardır" ya diye eklemedim. 6.maddeden işlem yapacaklarına tüketicinin seçimlilik haklarından dem vurup "Satıcı satış yapmaya zorlanamaz" diye zırvalamışlar.
Böyle bir kanıt sunma zorunluluğunuz var mı ki? Hangi yasada yazıyor deseydiniz ya? Atıyorum 30 binlik ürünü 1 TL'ye satarlar. Hakim kötü niyet arar falan tamam da benim durumda 30 binlik ürünü 20 bine satışa açmışlardı. Yüzde 33 indirim falan da açık açık yazıyorlardı. Göndermeyince hayatımda ilk defa THH'ye gittim. Tüketicinin seçimlilik haklarından red yedimBen THH'yi kazandım, mahkemede karşı taraf itiraz etti. Pek çok benzer durumdaki ürünün teslim edildiğini vs kanıt olarak sundum fakat Hakim Bey, s24+ telefonun bu fiyattan satılıp satılmadığına dair kanıt istedi, bulamayıncaEn azından mahkeme masrafı çıkmadı.