🔥İndirim Kahve Dünyası Filtre Kahve 4 X 250 G 574 TL | Çekirdek Kahve 1 Kg 590 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
266
Ürünü sepete eklemeden önce altındaki kuponu kazan deyin. Aşağıda işaretledim. Çekirdek kahvenin fiyatı uygun

Ayırca Kahve Dünyası Filtre Kahve Çekirdek 1 KG 'de 590 TL 'ye düşüyor.

Ekran görüntüsü 2026-07-16 161056.webp

Son düzenleme:
Teşekkürler. Filtre kahvesinin tadı güzel, bu fiyata kaçmaz.

İş yeri için çektim, iyi oldu. Eyv.

Çekilmiş olanı almak mantıklı mı? Espresso makinem var kalınlığı o ayarda mıdır? 18 gram çekirdeği benim ucuz makine 5-7dk gür gür sesle öğütüyorda gına geldi.

kazandın yazıyor ama

knk kupon kazandın yazıyorsa sorun değil tekrar üstüne tıkla. kazanmışsın gibi gösteriyor ama hatalı
kazandıktan sonra sepette uygulamanız gerekiyor uyguladınız mı

kazandıktan sonra sepette uygulamanız gerekiyor uyguladınız mı
hocam sitede sorun var sanırım. kazan butonu yerine kazandın yazısı var. üstüne tıkladığında kazanıyorsun. yazıya aldandım. ama aldım teşekkür ederim

https://www.sanalbaharat.com/urun/robusta-kahve-kavrulmus geçenlerde bundan aldım 1kg robusta olmasından dolayı kafeini yüksek (arabicada 5 se bunda 9 fln)ve ben sert içtigin için sert 1 gün önce kavurup koymuşlar tavsiye ederim kargosuyla biraz bundan pahaliya geliyor ama ben cekirdek alip icerken kendim cekiyorum

Başka bi sitede kavrulmamış vardı o 320tl di kg fiyatı ama düzgün kavuramam diye almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc

Geri