En Overrated Oyunlar

Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Zula en iyi silah kredi kartı
Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.
Witcher kesinlikle aşırı abartılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
cyberpunkda şuan hala bug var mı ki ben karşılaşmadım oynarken
Ben geçen sene oynarken bile varıd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dying Light a hiç katılmıyorum hikayesi sönük olsada piyasada böyle bir oyun yok türünün zirvesi. Oyunları sadece hikaye yönünden yorumlarsan çoğu oyun sınıfta kalır zaten. 3 oyununu da bayılarak oynadım. Sadece 3.oyun dlc olarak çıkacakken normal oyun çıkarttılar diye aceleye gelmiş bitmiş hissi alamadım
türünün zirvesi ama 2 çoook daha iyi

Zelda demişsin hangi oyun? Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri onlarca oyunu var. Dying Light hikaye olarak çok beğenmesemde oyun dünyasında eşi benzeri az olan bir oyun ortaya koydu oyuna sadece etrafta koşuşturmak için bile girdiğim oluyor. Witcher 3'e neden abartılıyor dediğini anlayabiliyorum ülkede oynamayanlar bile oyunu övüyor fakat witcher 3 bana göre son 15 yılda çıkmış en iyi oyundan birisidir. Tüm seriyi baştan sona oynadım inanılmaz bir seri. Fantastik evren seven herkesin oynaması gerek.

Souls olarakta çoğu oyunu beğenmiyorum hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor fakat elden ring denemediysen bi şans vermeni öneririm zorluğuda çok abartmamışlar bazı soulslar gibi.

ilk çıktığı birkaç hafta vardı şuan neredeyse yok denecek kadar az.

Ben geçen sene oynarken bile varıd

türünün zirvesi ama 2 çoook daha iyi
yeterince oynadım 2sini de açıık ara 2 çok daha iyi
1784205537026.webp

1784205556738.webp

witcher 3 gibi canlı dünyası olan bir oyun daha göster desem max RDR2'yi gösterebilirsin başka yok

• Hahaha
witcher 3 gibi canlı dünyası olan bir oyun daha göster desem max RDR2'yi gösterebilirsin başka yok
hikaye falan güzel de aksiyon çok kötü maalesef
rdrnin açık dünyası witcherdan iyi bu arada

Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Zula en iyi silah kredi kartı
Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.
SPİOLER VAR

LİNÇ YİCEM AMA RDR2 YORUMUMU OKUMADAN YARGİLAMAYIN BU SADECE TERCİH MESELESİDİR

rdr2 yi açtım ilk başta karlı kısım çok sıkıcı yani çoook orayı böyle zorla bitirdim tiksine tiksine neyse oralar bitti kampa geçtik görevlere akıyorum yine , görevler birbirine benzemiyor her görev diğerinden iyi AMA HEPSİNDE DUTCH YAMUK YAPIYOR VE OYUNUN SONU 2 3 GÖREV YAPINCA DİREKT BELLİ OLUYOR HEYECAN KALMIYOR. 2 3 görev sonrasında artık anladim ki hep dutch ın peşinde koşucaz ve en sonda bizi çok fena satıcak hep kafamda bunu bilerek oynadım görevler güzel bazı görevler kötü olsada iyiydi yine zevkli olanlar vardı . ama oyunda seyahat konusu işkence bi yerden bi yere varmak tamamen işkence BENİM İÇİN O ESKİ KÖY DÜNYASI BENİ SARMIYOR KÖYLERDEN NEFRET EDERİM . neyse arthur ölüyo falan sonra micheal ımı oynuyoduk . o Çiftlik görevleri o kadar sıkıcı ki o kadar sıkıldım ki yani anlatamam oyun teknik anlamda başarılı olabilir abi kasap et kesiyo abi atın kuyruğu sallanıyor abi at yoruluyor , bunların hicbiri oyun sıkıcı olduktan sonra önemli değil. bu oyunu sırf bitirdiysem indirmesi 10 saat sürdüğü için bitirdim yoksa yarıda çoktan bırakırdım. 1 HİKAYE OYUNUNUN SONU EN BAŞTAN BÖYLE BELLİ OLUNCA SARMIYOR ÜSTÜNE SÜREKLİ DUTCH IN PEŞİNDE KOŞMAKTA ÇOK SIKICIYDI.

• Üzgün
LİNÇ YİCEM AMA RDR2 YORUMUMU OKUMADAN YARGİLAMAYIN BU SADECE TERCİH MESELESİDİR

rdr2 yi açtım ilk başta karlı kısım çok sıkıcı yani çoook orayı böyle zorla bitirdim tiksine tiksine neyse oralar bitti kampa geçtik görevlere akıyorum yine , görevler birbirine benzemiyor her görev diğerinden iyi AMA HEPSİNDE DUTCH YAMUK YAPIYOR VE OYUNUN SONU 2 3 GÖREV YAPINCA DİREKT BELLİ OLUYOR HEYECAN KALMIYOR. 2 3 görev sonrasında artık anladim ki hep dutch ın peşinde koşucaz ve en sonda bizi çok fena satıcak hep kafamda bunu bilerek oynadım görevler güzel bazı görevler kötü olsada iyiydi yine zevkli olanlar vardı . ama oyunda seyahat konusu işkence bi yerden bi yere varmak tamamen işkence BENİM İÇİN O ESKİ KÖY DÜNYASI BENİ SARMIYOR KÖYLERDEN NEFRET EDERİM . neyse arthur ölüyo falan sonra micheal ımı oynuyoduk . o Çiftlik görevleri o kadar sıkıcı ki o kadar sıkıldım ki yani anlatamam oyun teknik anlamda başarılı olabilir abi kasap et kesiyo abi atın kuyruğu sallanıyor abi at yoruluyor , bunların hicbiri oyun sıkıcı olduktan sonra önemli değil. bu oyunu sırf bitirdiysem indirmesi 10 saat sürdüğü için bitirdim yoksa yarıda çoktan bırakırdım. 1 HİKAYE OYUNUNUN SONU EN BAŞTAN BÖYLE BELLİ OLUNCA SARMIYOR ÜSTÜNE SÜREKLİ DUTCH IN PEŞİNDE KOŞMAKTA ÇOK SIKICIYDI.
bitirmedim oyunu spoiler için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,694
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri