🔥İndirim Dell Alienware Aw2725d 27” 1440p 280hz Qd - OLED Monitor 26.125 TL

Beklenir mi? Bir de bunlar ile Q27G41ZDF arasında çok önemli farklar var mı? İtopya Q27G41ZDF monitörü 17999'a tekrar indirirse alacaktım ama önemli farklar varsa bütçe ayırmak sorun değil.
çok fark var hocam değer
Çok fark yok hocam +40HZ için değmez.. Zaten sıcak fırsat değil.. LG Ultragear™ OLED Gx7 26.5" 27GX700A-B piyasada tonla zaten. aynı fiyat... LG ürününü Pc hocası içini açıp incelemiş zaten Samsung 4. nesil diye pazarlanıyor Nit ve tepe Nit değerleri samsung 3.nesil panel ile aynı fark sadece biri 240HZ diğeri 280HZ
oled konularında yanlış bilgi satmayan görsem gözüm yaşaracak artık

yuh iade etseydin geri gaming gen yapıyor öyle şeyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral ultragear olan woled benim bu attağım monitor qd oled. aynı panel olduğuna emin misin

Karıştırmayınız :) OLED hocam ....

çok fark var hocam değer

oled konularında yanlış bilgi satmayan görsem gözüm yaşaracak artık

Hahaha komik :D Allah aşkına söylesene farkı :D Q27G41ZDF ile Aw2725d 27

Hahaha komik :D
1-)bu monitör 3. nesil qd oled, lg olan monitör 4. nesil woled
2-)aoc olan modelin hdr performansı kötü, parlaklığı kötü, 3. nesil qd oled ama kısılmış model

Bana Pahalı geldi 15.000₺ civarına Aynısının 32 Inç 2K 180HZ Olanını almıştım

1-)bu monitör 3. nesil qd oled, lg olan monitör 4. nesil woled
2-)aoc olan modelin hdr performansı kötü, parlaklığı kötü, 3. nesil qd oled ama kısılmış model
teşekkürler doğru bilgilendirme için.

Hahaha komik :D Allah aşkına söylesene farkı :D Q27G41ZDF ile Aw2725d 27
200 nit demiştim ama değil. (pardon bu zaten bulunan model. ben attığın diğeri sanmıştım.)

g5 kesinlikle alınmaz ya
bir de hdr açınca renk kapsamı kafayı yiyordu sadece sdrda kullanılır
aynı bütçede alternatif g5 var onun da kaplaması mat + parlaklığı yine düşük

yuh iade etseydin geri gaming gen yapıyor öyle şeyler

kral ultragear olan woled benim bu attağım monitor qd oled. aynı panel olduğuna emin misin
Verdim iade

200 nit demiştim ama değil. (pardon bu zaten bulunan model. ben attığın diğeri sanmıştım.)
Sorun değil Aw2725d 27 bu fiyata sıcak fırsat değil dün ben görmüştüm bilerek açmadım çünkü bunu alınacağına 27GX700A-B alınır aynı fiyat piyasada oldukça fazla...

Aw2725d 27 yine alınacağına daha ucuz olan biraz kısılmış 240HZ Oled monitörler alınır... 280 HZ ler geçen senenin ürünü bu sene 240HZ giriş Oled ler piyasaya giriyor. Aşırı bir fark yok. aradaki farka değecek fark yok.. 2025 çıkışlı 280HZ 'ler 20-21k olsa 240HZ 'ler biraz kırpılmış 18-19k olsa aradaki farka değer ... Ancak 280hz 26k-25k piyasada fazla var zaten oldukça fazla stok

Son düzenleme:
Sorun değil Aw2725d 27 bu fiyata sıcak fırsat değil dün ben görmüştüm bilerek açmadım çünkü bunu alınacağına 27GX700A-B alınır aynı fiyat piyasada oldukça fazla...

Aw2725d 27 yine alınacağına daha ucuz olan biraz kısılmış 240HZ Oled monitörler alınır... 280 HZ ler geçen senenin ürünü bu sene 240HZ giriş Oled ler piyasaya giriyor. Aşırı bir fark yok. aradaki farka değecek fark yok.. 2025 çıkışlı 280HZ 'ler 20-21k olsa 240HZ 'ler biraz kırpılmış 18-19k olsa aradaki farka değer 26k-25k piyasada fazla var zaten....
woled monitorlerdeki greybanding problemiyle uğraşmak istemeyenler için bu qd oled seçeneği bence çok mantıklı. Woled bir monitor istiyorsan Lg'den çok daha kaliteli modeller var. lg bir de mat ekran. mat oled alınmaz eww yani.

woled monitorlerdeki greybanding problemiyle uğraşmak istemeyenler için bu qd oled seçeneği bence çok mantıklı. Woled bir monitor istiyorsan Lg'den çok daha kaliteli modeller var. lg bir de mat ekran. mat oled alınmaz eww yani.

Bunu bana atman birşeyi değiştirmiyor.. Konu sıcak fırsat uzatmayayım ürün sıcak fırsat değil stok eritme... 2726DM 350 dolar indirimli 300 dolar olarak yurtdışında çok rabet gördü ve satıldı hatta 2725D ile karşılaştırma videoları dahi mecvut yurtdışı kanallarında... Hyperx Omen de 300 dolara satıldı kampanyalı.. Daha önceden araştırdığım için biliyorum...

Şu 2 monitör mükemell derece kapıştı yurtdışında... Bunlar piyasaya gireceği için 280HZ 2025 modelleri fiyatlaması 25-26k fazla oluyor ve değmiyor aradaki farka...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,147
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri