app store da 80 tl. hevesini al biraz.ikisinide oynuyordum
yok ya bi ara girmişti 300-500 liraya almıştım. günü anlam ve önemi neydi hatırlamıyorum ama bana da zor girer gibi geliyorGirdiğini pek duymadim.
bedocku pcde oynuyordum mobilden alsam maalesef pcden oyniyamıyorumapp store da 80 tl. hevesini al biraz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok ya bi ara girmişti 300-500 liraya almıştım. günü anlam ve önemi neydi hatırlamıyorum ama bana da zor girer gibi geliyor
Ben de indirimde almistim 2 surumu yanlis hatirlamiyorsam.Girdiğini pek duymadim.
Ben de girmesini baya beklemiştim girmyince almıştım spesifik bir indirim muhabbeti olmuyo galiba minecrafttaGirdiğini pek duymadim.
Bu neden düşmüş 200 küsürdü bayadır.app store da 80 tl. hevesini al biraz.
299 du diye hatırlıyorum. Neden düştü bilmiyorum ama daha önce bu fiyattan alıp iade etmiştim ve pişman olmuştum. Hayat yeniden bi şans sundu ama şimdi de ben istemiyorum.Bu neden düşmüş 200 küsürdü bayadır.
Bence telefonda Minecraft oynanamaz hocamapp store da 80 tl. hevesini al biraz.
Selamlar minecraft hesabım çalındığı için oyunu bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum fakat minecraft şuanda 1200tl, minecraft bu fiyatı kesinlikle haketmiyor oyun ne zaman indirime girer veya nerden ucuza alabilirim
genelde yazın bir süreliğine java + bedrock indirime girerSelamlar minecraft hesabım çalındığı için oyunu bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum fakat minecraft şuanda 1200tl, minecraft bu fiyatı kesinlikle haketmiyor oyun ne zaman indirime girer veya nerden ucuza alabilirim
gamepadle güzel oluyor pc falan olmayıncaBence telefonda Minecraft oynanamaz hocam
Yani Minecraft’ın hiç indirime girdiğini görmedim ama girse bile alınmaz bence minecraft 100tl olsa anca alınacak oyun (Günümüze göre konuluyorum) yani pek bir espirisi kalmadı yani CS’nin saçma nerdeyse hiç bir şey eklemeyen güncellemeleri bile minecraftın güncelelemelerinden yenilikleirnden daha yenilikçi bence öyle ifade edeyim alsanız pişman olursunuz bence