Minecraft Ne Zaman İndirime Girer?

Reaksiyon skoru
15
Selamlar minecraft hesabım çalındığı için oyunu bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum fakat minecraft şuanda 1200tl, minecraft bu fiyatı kesinlikle haketmiyor oyun ne zaman indirime girer veya nerden ucuza alabilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
app store da 80 tl. hevesini al biraz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok ya bi ara girmişti 300-500 liraya almıştım. günü anlam ve önemi neydi hatırlamıyorum ama bana da zor girer gibi geliyor
bedocku pcde oynuyordum mobilden alsam maalesef pcden oyniyamıyorum

Her 5 yıl da indirimi gidiyor 15 inci yıla özel 500 den 250 ye inmişti ben de almıştım.

app store da 80 tl. hevesini al biraz.
Bence telefonda Minecraft oynanamaz hocam

Selamlar minecraft hesabım çalındığı için oyunu bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum fakat minecraft şuanda 1200tl, minecraft bu fiyatı kesinlikle haketmiyor oyun ne zaman indirime girer veya nerden ucuza alabilirim

Yani Minecraft’ın hiç indirime girdiğini görmedim ama girse bile alınmaz bence minecraft 100tl olsa anca alınacak oyun (Günümüze göre konuluyorum) yani pek bir espirisi kalmadı yani CS’nin saçma nerdeyse hiç bir şey eklemeyen güncellemeleri bile minecraftın güncelelemelerinden yenilikleirnden daha yenilikçi bence öyle ifade edeyim alsanız pişman olursunuz bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
genelde yazın bir süreliğine java + bedrock indirime girer

Bence telefonda Minecraft oynanamaz hocam

Yani Minecraft’ın hiç indirime girdiğini görmedim ama girse bile alınmaz bence minecraft 100tl olsa anca alınacak oyun (Günümüze göre konuluyorum) yani pek bir espirisi kalmadı yani CS’nin saçma nerdeyse hiç bir şey eklemeyen güncellemeleri bile minecraftın güncelelemelerinden yenilikleirnden daha yenilikçi bence öyle ifade edeyim alsanız pişman olursunuz bence
gamepadle güzel oluyor pc falan olmayınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri