Bu Fiyata Bu Kulaklık Alınır mı??

bedros

80+
Reaksiyon skoru
0
Yarın gidip bu kulaklığı mediamarktan almayı düşünüyorum. Aslında gidip almam zorunlu değil fakat 300 lira için bikaç gün beklemek istemiyorum. Sizce bu fiyat bandında bu kulaklık mantıklımı yoksa başka birşeylere mi bakayım? Kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil. Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel olsun yeter. 2 yıl boyunca h2002p kullandım hem mikrofonu bozuldu hemde ses kalitesi öyle çok iyi değil. O yüzden yeni bişeye geçmek istiyorum bi öneriniz varmıdır? Bütçem 3000 altı.

Stokları çok hızlı bitiyor ona göre alın

hocam pro ile ultra arasındaki fark nedir aradaki fiyat farkına değermi

Bende havit h2015 pro almayı düşünüyordum, attığınız kulaklığın pedleri deri model olması biraz hoşuma gitmedi hele ki bu yaz sıcağında deri pedler sıkıntı yapmaz mı? Havit kulaklık kumaş?

Daha ucuza alabilirsin. Gerçi hesaplamadım aynı fiyata da denk geliyor olabilir. Gerçi her türlü indirim internete özel gibi duruyor. Gidip alma takıntınız yoksa internetten alın geçin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

H2015 PRO anakartı bununla aynı ATK N9 PRO'nun anakartı hatta. ATK uygulaması bile N9 PRO olarak tanıyor. EQ ayarlarını falan yapabiliyorsunuz. Daha uyguna kumaş bir ürün alıyorsunuz. ATK, Mchose gibi firmalar satıyoruz bari fiyatları kökleyelim kafasında ara satıcılara sahip. Wraith ve Gaminggen her zaman müşteri tabanını zedelemeyi beceren vasıfsız ticaretten çok da anlamayan bavulcu zihniyetlerine sahipler maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,998
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri