❌İndirim Bitti! Hızlı Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160tl + 300'e Kupon

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Almayın kardeşim boykot edin İsrail malı bu. Azcık düşünceli olun. Müslüman olmasanız bile almamalısınız ya az ahlaklı olan adam almaz şunların malını. Elin gavuru bile boykot ediyor. Siz de edin.
tamam öyle diyelim, en müslümanınız bile 18 serisi çıkınca gidip 18 pro max alıcak 2k dolara.

Şu konuşmalara bak iq seviyesi arapça yazı görünce amin diyenden farksız, siz bu ülkede herkesi müslüman mı sanıyorsunuz? Bu tip muhabbetler ile müslüman olmayana ragebait, olanı da şüpheye düşürmekten farksız hareket ediyosunuz, 18 yaşından büyükse şu sohbeti yapanlar vah ülkenin haline.

Kola aldığında bu adamlar para kazanmayacak mı sanıyorsun. Kola israilden mi geliyor buraya? bu ülkede üretiliyor anlaşmalar yapılmış.
Ülkemiz ithalat ihracat yapıyor israille sen niye ülkende üretilen şeyi almayacaksın?

o zaman bilgisayar kullanma satın alma yine onlar para kazanıyor çünkü
internet kullanma telefonunun çöpe at çünkü destek oluyorsun domainler vs her şey git ormanda yaşa

Sen bu beyinle çok yaşamazsın kardeşim gidip sosyal medyadakileri dinleyip “işte arkadaşlar bunlar zaten ülkeye girerken paraları ödeniyor” diyen zihniyet ile kendini zeki sananları dinlemeyi azalt bence

Çünkü olay israil para kazanmasın değil çünkü adamlar zaten her türlü bir yerden kazanıyor burdaki asıl amaç vicdan yani olay islam vs. Değil yani sırf ateist’siniz diye islam düşmanı olmak zorunda değilsiniz ateist lik tanrıya inanamamak demek vicdansız bir (hayal gücüne bırakıyorum bu kısmı) olmak değil

Bak farkındaysan globalde Müslüman,hristiyan,ateist vs. Gark etmeksizin “vicdanı olan,aklı başında olan” insanlar almıyor işte müslümanları katlediyorlar alalım bir tane daha içelim dmeiyorlar (istisnalar kaideyi bozmaz)

Orda çocuklar bebekler ölüyor rusya ukranya savaşı değil bu öyle olsa tamam derdim senin tercihin ama durum öyle değil insanlık dışı

Ya israilin nefret ettiği bir ülkede vatanda yaşıyorsun atamız yahudilere toprak vermedi çünkü ne olduklarını ve amaçlarını biliyordu ama sen sanki israil senden nefret etmiyprmuş gibi bir tutum sergiliyorsun

Ya sadece bir düşün yarın öbür gün savaş olsa sence o firmalar bizimi tutacak israili mi bi düşün senin vatanın topraklarına atılacak bombanın askerine sıkılacak kurşunun o şuan desteklediğin markalar tarafından finanse edileceğini bilerek bunu yapmak seni rahatsız etmiyorsa ben daha bir şey demiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50-60 TL civarında marketlerde. Hangi bakkalmış onlar
İstanbulun avrupa yakasındaysan veya yaşadığın ilin kalabalık merkezi yerlerindeysen normal 50-60 ama bizim burda bakkala vs. Gittiğimde en son 30 du galiba almadım ama malum dolapta diğer içeceklerin yanında olunca görüyoz fiyatını her neyse en fazla 40 tır burda 60 çok hocam haberiniz oslu

Şu konuşmalara bak iq seviyesi arapça yazı görünce amin diyenden farksız, siz bu ülkede herkesi müslüman mı sanıyorsunuz? Bu tip muhabbetler ile müslüman olmayana ragebait, olanı da şüpheye düşürmekten farksız hareket ediyosunuz, 18 yaşından büyükse şu sohbeti yapanlar vah ülkenin haline.
olayın Müslümanlık olduğunu falan sanıyor.d

Sen bu beyinle çok yaşamazsın kardeşim gidip sosyal medyadakileri dinleyip “işte arkadaşlar bunlar zaten ülkeye girerken paraları ödeniyor” diyen zihniyet ile kendini zeki sananları dinlemeyi azalt bence

Çünkü olay israil para kazanmasın değil çünkü adamlar zaten her türlü bir yerden kazanıyor burdaki asıl amaç vicdan yani olay islam vs. Değil yani sırf ateist’siniz diye islam düşmanı olmak zorunda değilsiniz ateist lik tanrıya inanamamak demek vicdansız bir (hayal gücüne bırakıyorum bu kısmı) olmak değil

Bak farkındaysan globalde Müslüman,hristiyan,ateist vs. Gark etmeksizin “vicdanı olan,aklı başında olan” insanlar almıyor işte müslümanları katlediyorlar alalım bir tane daha içelim dmeiyorlar (istisnalar kaideyi bozmaz)

Orda çocuklar bebekler ölüyor rusya ukranya savaşı değil bu öyle olsa tamam derdim senin tercihin ama durum öyle değil insanlık dışı

Ya israilin nefret ettiği bir ülkede vatanda yaşıyorsun atamız yahudilere toprak vermedi çünkü ne olduklarını ve amaçlarını biliyordu ama sen sanki israil senden nefret etmiyprmuş gibi bir tutum sergiliyorsun

Ya sadece bir düşün yarın öbür gün savaş olsa sence o firmalar bizimi tutacak israili mi bi düşün senin vatanın topraklarına atılacak bombanın askerine sıkılacak kurşunun o şuan desteklediğin markalar tarafından finanse edileceğini bilerek bunu yapmak seni rahatsız etmiyorsa ben daha bir şey demiyorum

İstanbulun avrupa yakasındaysan veya yaşadığın ilin kalabalık merkezi yerlerindeysen normal 50-60 ama bizim burda bakkala vs. Gittiğimde en son 30 du galiba almadım ama malum dolapta diğer içeceklerin yanında olunca görüyoz fiyatını her neyse en fazla 40 tır burda 60 çok hocam haberiniz oslu
yaşa ya

Hayret, kapanmamış konu. Ben de fikrimi atayım da öyle kapansın.

-Bilinçlendirmek isteyen, yapmaya devam etsin.
-Almak isteyen almaya devam etsin.
-Birbirinizin tercihine, dinine veya inanmayışına saygı duyup/duymayıp geçmeyi bile beceremiyorsunuz. Yok benim yolum Allah'ın yolu, yok Allah yok diyip taraf seçiyormuş gibi açıklama yapma gereği hissetmeniz de acınası.

Şu "o zaman hiçbir şey almayın her şey İsrail malı" konusu da baydı. Aynı şekilde "starbucks'a fast food restoranlarına gitmeyin,boykot" konusu da.

Forumun sahibi zaten boykot destekçisi, hala burada birbirinizi yiyip duruyorsunuz. Herkesin fikri kendine. Birbirinizi kıracağınıza boş yere, saygılı cevap vermeye çalışın karşınızdakine. Kin dolu gezip o kişiyi forum konularında darlamanız veya alay etmeniz size bir şey kazandırmıyor.

o firmalar bizimi tutacak israili mi bi düşün
Şu da baydı artık, o zaman devletimiz bütün bu markaların ülkeye girişini kesip ekonomik buhrana soksun ülkeyi. İran gibi toparlanamayalım sonra.
Türkiye toprak konumu gereği şu anki hükümetin de politikalarına bakılırsa, hem yahudisine, hem arabına, hem rusuna hem de hristiyanına boyun eğmek zorunda. Ne zaman ekonomik bağımsızlık tam olarak gerçekleşir, şu dediğiniz konuyu gündeme alırız. Şu an savunma sanayisi dışında üstün olduğu, söz geçirebildiği bir konu yok Türkiye'nin. Hele ki savunma sanayisinde de ıkınıyoruz hava savunması konusunda.

Türkiye'nin politik ve coğrafik gücü dışarıya güzel göründüğünden ve turizm-gastronomi konusunda sağlam bir geçmişi olduğundan hala ayakta. Yoksa yerimizde sayardık veya dışa tam bağımlı olurduk.

Şu anlık düşüncelerinizi bir araştırın derim. Her şey silahla, roketle biten bir savaş değil. Medyadaki her konuya, habere, istatistiğe inanmayın.

Herkesi Müslüman saymak ile alakası ne konuşulanların?
Avrupada gayrimuslimler insan olduğu icin burdaki arkadaşlardan daha çok tepki gösteriyor ve dikkat ediyor :)
İnsan olmayı musluman olmak sanacak kadar cahilsin.

boykot ürün almayın aldırmayın. Bunun siyasetle herhangi bir parti ile alakalı olmayarak söylüyorum gözü topraklarımızda olan gözü dönmüş haydutların bir numaralı destekçisinin ürünlerini neden alalım ? Vatan topraklarımıza göz dikenleri neden finanse edelim ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,354
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri