Yardım Steam Bakiyemi Nasıl Nakite Çevirebilirim?

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
Merhabalar steamde yaklaşık 120 dolar civarı bir param var en düşük kesintiyle hangi siteden banka hesabına aktarabilirim?

Merhabalar steamde yaklaşık 120 dolar civarı bir param var en düşük kesintiyle hangi siteden banka hesabına aktarabilirim?
steam üzerinden çeşitli oyunları alıcılara indirimlerle anlaşarak hediye edeceksin onlarda senin banka hesabına atacak buda yöntemlerden biri

Gameship io

En güvenlisi cs skıni alıp csfloattan çekmek olur bekletir biraz ama garanti olur şimdi oyun alsan güven sıkıntısı olur uğraştırır

csfloatta skini sattığınızda 10 gün içinde falan geliyor para. 8 gün skinin trade ini geri çekme riski adına bekletiyor bide banka hesabına aktarması 1-2 gün sürüyor.

csfloatta skini sattığınızda 10 gün içinde falan geliyor para. 8 gün skinin trade ini geri çekme riski adına bekletiyor bide banka hesabına aktarması 1-2 gün sürüyor.
Kesinti ne kadardı hocam csfloatta?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam üzerinden çeşitli oyunları alıcılara indirimlerle anlaşarak hediye edeceksin onlarda senin banka hesabına atacak buda yöntemlerden biri
%15-20 indirimle oyun satabilirsiniz.
Satın almak isteyen kişi güvenmiyor falan bir ton sorun çıkıyor kısacası o yüzden pek ona yanaşmadım. Arkadaşlarımdan da şuan oyun almak isteyen olmadığı için sitelerden satmak daha mantıklı geliyor.

Kesinti ne kadardı hocam csfloatta?

Satın almak isteyen kişi güvenmiyor falan bir ton sorun çıkıyor kısacası o yüzden pek ona yanaşmadım. Arkadaşlarımdan da şuan oyun almak isteyen olmadığı için sitelerden satmak daha mantıklı geliyor.
ben 800 küsür tl lik skin sattım 15-20 lira ya kesti ya kesmedi çok çok az

1784476216198.webp
sitede fee calculator alanı var zaten ordan satacağınız miktarı girdiğinizde kesintiyi gösteriyor. sizde 120 dolar var 5600 tl yapıyor yaklaşık. size 200 tl ye yakın kestinti yapacak yani.

Ekler

• 1784476147034.webp
    1784476147034.webp
    79.7 KB · Hit: 3
ben 800 küsür tl lik skin sattım 15-20 lira ya kesti ya kesmedi çok çok az

Alıntıyı görüntülesitede fee calculator alanı var zaten ordan satacağınız miktarı girdiğinizde kesintiyi gösteriyor. sizde 120 dolar var 5600 tl yapıyor yaklaşık. size 200 tl ye yakın kestinti yapacak yani.
Hocam son olarak şunu sorayım bu 120 dolarla tek bir skin almak mı daha iyi olur yoksa pahalı kasaları alıp onları satmak mı iyi olur çünkü biraz erkenden parayı almam gerekiyor yani skinin satılmasını uzun bekleyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,147
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri