Hocam bynogame çok kesinti yapıyor diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Orasını bilmiyorum google dan aratınca ilk bu çıktı ben de paylaştım.Hocam bynogame çok kesinti yapıyor diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
steam üzerinden çeşitli oyunları alıcılara indirimlerle anlaşarak hediye edeceksin onlarda senin banka hesabına atacak buda yöntemlerden biriMerhabalar steamde yaklaşık 120 dolar civarı bir param var en düşük kesintiyle hangi siteden banka hesabına aktarabilirim?
Kesinti ne kadardı hocam csfloatta?csfloatta skini sattığınızda 10 gün içinde falan geliyor para. 8 gün skinin trade ini geri çekme riski adına bekletiyor bide banka hesabına aktarması 1-2 gün sürüyor.
steam üzerinden çeşitli oyunları alıcılara indirimlerle anlaşarak hediye edeceksin onlarda senin banka hesabına atacak buda yöntemlerden biri
Satın almak isteyen kişi güvenmiyor falan bir ton sorun çıkıyor kısacası o yüzden pek ona yanaşmadım. Arkadaşlarımdan da şuan oyun almak isteyen olmadığı için sitelerden satmak daha mantıklı geliyor.%15-20 indirimle oyun satabilirsiniz.
ben 800 küsür tl lik skin sattım 15-20 lira ya kesti ya kesmedi çok çok azKesinti ne kadardı hocam csfloatta?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satın almak isteyen kişi güvenmiyor falan bir ton sorun çıkıyor kısacası o yüzden pek ona yanaşmadım. Arkadaşlarımdan da şuan oyun almak isteyen olmadığı için sitelerden satmak daha mantıklı geliyor.
Hocam son olarak şunu sorayım bu 120 dolarla tek bir skin almak mı daha iyi olur yoksa pahalı kasaları alıp onları satmak mı iyi olur çünkü biraz erkenden parayı almam gerekiyor yani skinin satılmasını uzun bekleyemem.ben 800 küsür tl lik skin sattım 15-20 lira ya kesti ya kesmedi çok çok az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntülesitede fee calculator alanı var zaten ordan satacağınız miktarı girdiğinizde kesintiyi gösteriyor. sizde 120 dolar var 5600 tl yapıyor yaklaşık. size 200 tl ye yakın kestinti yapacak yani.