Cs2 İçin Mousepad Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3000
Logitech G Pro X Superlight 2 Mouse kullanıyorum. 4000HZ, 800 DPI 1.25 sens kullanıyorum. Wraithin Spirit of Aim modeli hoşuma gitti sizinde önerilerinizi bekliyorum hangi mousepadı kullanmalıyım?

Logitech G Pro X Superlight 2 Mouse kullanıyorum. 4000HZ, 800 DPI 1.25 sens kullanıyorum. Wraithin Spirit of Aim modeli hoşuma gitti sizinde önerilerinizi bekliyorum hangi mousepadı kullanmalıyım?

Bütçen çıkarsa asla kaçırma direk al direk al kullandığım en performanslı en kaliteli mousepad diyebilirim çoğu esporcuda kullanıyor

Ben cs için kontrol mousepad öneriyorum

Hybrid veya controlu ben de öneriyorum. Speed almayın da Wraith modeli de iyi işinizi görür.

Hybrid veya controlu ben de öneriyorum. Speed almayın da Wraith modeli de iyi işinizi görür.

Diğer attığıma göre daha control odaklı, bende speed modeli var kesinlikle bu modelleri öneririm.

Diğer attığıma göre daha control odaklı, bende speed modeli var kesinlikle bu modelleri öneririm.
Bir mousepad için çok pahalı değil mi?

speed kullanıyorum sıkıntı yok ama düşük sens ile oynuyorsan fakat yok ben yüksek sens oynuyorum diyosan control al geç wraith aim of spirit mantıklı olabilir veya şu
veya
anime kızlı @jombo 'nun favorisi

Pulsar'dan bir şey alacaksanız bence Saturn Pro bakın . Diğerleri kontrol mousepad değil . Onun dışında EspTiger'dan da bakabilirsiniz .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha uygun bişey istiyorsanız klasse de iş görür

speed kullanıyorum sıkıntı yok ama düşük sens ile oynuyorsan fakat yok ben yüksek sens oynuyorum diyosan control al geç wraith aim of spirit mantıklı olabilir veya şu
veya
anime kızlı @jombo 'nun favorisi
Spirit of Aim'in hibriti yeterlidir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,638
Üyeler
199,403
Son üye
yolpol16