Futbolun Adaleti mi ? Dünya Kupası Finali

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen doğduğunda evet lisye gidiyordum tahsilim Yazılım Mühensisi uzmanlığım Mobile Application Dev(Kotşlin-KMP, React Native), Backend Dev. Daha yazmayıo bilmi,yor bana liselisin diyor kodumun veledi
Daha küfürsüz cümle kuramıyorsun bir de yazdıklarına inanmamı mı bekliyorsun 😀

Daha küfürsüz cümle kuramıyorsun bir de yazdıklarına inanmamı mı bekliyorsun 😀
La senden bana inanmanı beklemiyorum zaten sen kimsin de seni kafama takacağım. Bana küfürsüz cümle kuramıyorsun diyor karşı taraf ne okumasını biliyor ne de yazmasını hahahah

La senden bana inanmanı beklemiyorum zaten sen kimsin de seni kafama takacağım.
64728.webp

Ah kıyamam nasıl da ağlıyor sanki bir şey girmiş gibi ama büyük(skor) :D

Gazzedeki Filistinliler barış için oraya giden Barcelona takımında olan Messiyi daha bir kaç yıl önce Masum çocuklar ölüyor diyerek İsrail ile oynanacak özel maçı iptal ettiren Messiyi desteklerken bizimkiler daha 1 ay önce Mısırla oynanan hazırlık maçında zıplamayan Müslüman tezahüratı yapan, Ermeni soykırımını tanıyan, terör örgütüne destek veren, Kıbrısta rumları destekleyen, Osmanlıyla sürekli savaşan ve sömürgeci bir ülke olan İspanyayı destekliyor ayrıca İspanyollar Türkülerden nefret eder sosyal medyaya kanmayın. Messinin ağlama duvarında paylaştığınız resimse tüm Barcelona takımının katıldığı Unicef barış turu için (takımın çoğu İspanyol) bir fotoğraf.

Gazzedeki Filistinliler barış için oraya giden Barcelona takımında olan Messiyi daha bir kaç yıl önce Masum çocuklar ölüyor diyerek İsrail ile oynanacak özel maçı iptal ettiren Messiyi desteklerken bizimkiler daha 1 ay önce Mısırla oynanan hazırlık maçında zıplamayan Müslüman tezahüratı yapan, Ermeni soykırımını tanıyan, terör örgütüne destek veren, Kıbrısta rumları destekleyen, Osmanlıyla sürekli savaşan ve sömürgeci bir ülke olan İspanyayı destekliyor ayrıca İspanyollar Türkülerden nefret eder sosyal medyaya kanmayın. Messinin ağlama duvarında paylaştığınız resimse tüm Barcelona takımının katıldığı Unicef barış turu için (takımın çoğu İspanyol) bir fotoğraf.
Gün geçiyor dervan dönüyor Türk Tarihi boyunca bir çok ülke ile savştı bunlar içinde Türk - Türk savaşları da vardı buna bakacak olursak hiç bir ülke ile barış sürecein de olamazsın. Gelelim Osmanlı Devleti ile İspanya Savaşlarına Preveze, Cerbe ve Fas bu 3 savaşda da Osmanlı Devleti içinden geçti İspanya Devletinin ve sadece 1 savaşta yenildi İnebahtı ve o savaşın sonunda da şu özel söz "Biz Kıbrıs'ı almakla sizin kolunuzu kestik; siz İnebahtı'da donanmamızı yakmakla bizim sakalımızı tıraş ettiniz" . Gelelim güncel konulara ispanya halkı, taraftarı ve ya külüpleri her seferinde Filistine olan desteğini olabidiğince sundu. Ama arjantin taraftarı ise sahada İsrail bayrağı açarak ve durdukları taraf olarak kendilerin ne kadar iğrenç bir varlık olduklarını göstermiş oldular. Futbolu siyasetten arındırmış bile olursak Arjantinin özellikle Mısır maçında zaten eleniyor olması lazımdı çünkü maç 10 larca hata ve hepsi de nedense Arjantin lehine olacak hatalardı sadece bu turnava da değil Tüm kazandıkları WC turnuvalarında bile FIFA tarafından ittirilen bir takım.

Paylaştığım Reels Messi ile alakalı değil tamamen Arjantin in ülke olarak İsrail yanlısı olmasi ve Netanyahu nun bunu açık açık dile getirmesi beni insan olarak rahatsız etti. Tamamen "insani"bir tepki.Bu psikolojik tarafı.
Diğer tarafı ise ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Ay Yıldızlı bayrağımın ve ülkemin sporun her alanında başarılı olmasını görmek isterim. Türk ve kendini Türk hissedenler gibi.
Turnuvadaki maçların %90 ini takip etmiş biri olarak, sadece 1 gol yiyerek, hem yarı finalde Fransayi hem de finalde Arjantini ezici bir futbol oynayarak kazanmasıni beklemem de başlıkta belirttiğim gibi futbolun adaleti olarak gormemden kaynaklıdır.
Forumlarda yada sosyal medyada görüyorum Ronaldocu ve Messici arkadaşları. Nvidia ve Amd ci gibi 😃
Ben Ronaldo nun futbol tarzı, hareketleri karakterini çok beğeniyorum.
Ancak Messi bırak Israili desteklemeyi, siyonist bile olsa Netanyahunun öz kardesi bile olsa düşüncem;
Messi başka bir seviye. Onun gibi bir oyuncu daha gelir mi, görmek nasip olur mu bilmem ama hayran olduğum bir FUTBOLCU.
Hicbir şeye körü körüne savunmam.
Ama herseyde olduğu gibi futbolcunun da bir TETT si var ve Messi,Ronaldo artık zirvede bırakmalı. Ki bıraktılar artık sanırım.

Paylaştığım Reels Messi ile alakalı değil tamamen Arjantin in ülke olarak İsrail yanlısı olmasi ve Netanyahu nun bunu açık açık dile getirmesi beni insan olarak rahatsız etti. Tamamen "insani"bir tepki.Bu psikolojik tarafı.
Diğer tarafı ise ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Ay Yıldızlı bayrağımın ve ülkemin sporun her alanında başarılı olmasını görmek isterim. Türk ve kendini Türk hissedenler gibi.
Turnuvadaki maçların %90 ini takip etmiş biri olarak, sadece 1 gol yiyerek, hem yarı finalde Fransayi hem de finalde Arjantini ezici bir futbol oynayarak kazanmasıni beklemem de başlıkta belirttiğim gibi futbolun adaleti olarak gormemden kaynaklıdır.
Forumlarda yada sosyal medyada görüyorum Ronaldocu ve Messici arkadaşları. Nvidia ve Amd ci gibi 😃
Ancak Messi bırak Israili desteklemeyi, siyonist bile olsa Netanyahunun öz kardesi bile olsa düşüncem;
Messi başka bir seviye. Onun gibi bir oyuncu daha gelir mi, görmek nasip olur mu bilmem ama hayran olduğum bir FUTBOLCU.
Ama herseyde olduğu gibi futbolcunun da bir TETT si var ve Messi,Ronaldo artık zirvede bırakmalı. Ki bıraktılar artık sanırım.
Yok reelsi seninkine demedim maçı tabi ki İspanya haketti dediklerinde sonuna kadar haklısın ama bazıları sırf Ronaldoyu seviyor diye Messiyi köy takımı topçusu yaptılar adam İngiltere dahil bütün maçları kendi başına aldı

Bırakın futbol tartışın her konuyu israil filistin meselesine getirmeyin. Birinin karakterini sevdiysen de sevdin yani niye adamın karakteri şöyle şöyle senin sevdiğin de bak şunu yaptı bırak ondan nefret et benimkini sev yarışına giriyorsunuz. Sanarsın bu insanlar gerçek hayatta tanıdığınız kardeşiniz arkadaşınız akrabanız falan. Hepsini medyanın gösterdiği kadar tanıyorsunuz

Bırakın futbol tartışın her konuyu israil filistin meselesine getirmeyin. Birinin karakterini sevdiysen de sevdin yani niye adamın karakteri şöyle şöyle senin sevdiğin de bak şunu yaptı bırak ondan nefret et benimkini sev yarışına giriyorsunuz. Sanarsın bu insanlar gerçek hayatta tanıdığınız kardeşiniz arkadaşınız akrabanız falan. Hepsini medyanın gösterdiği kadar tanıyorsunuz
En doğru yorum bu İsrailmiş Filistinmiş ben futbola bakarım hayatta tek zevk aldığımız bu kaldı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,638
Üyeler
199,403
Son üye
yolpol16

Geri